Město nabízí do pronájmu kuželnu s restaurací

Alla Želinská 2018-01-10 09:08:12

Podbořany (až) Objekt kuželny s restaurací ve sportovním areálu Tatran nabízí nyní do pronájmu město Podbořany. Minimální nájemné stanovila radnice ve svých podmínkách na 15 tisíc korun měsíčně. Záměr zveřejnilo město v prosinci. Pronájem by měl začít od února. Zájemci o provozování kuželny a restaurace se mohou hlásit až do 30. ledna. „Podmínkou města je, že v objektu kuželny bude nadále zachována sportovní činnost ve spolupráci s kuželkářským klubem a že v provozu zůstane i oblíbená restaurace,” vysvětlil starosta Podbořan Radek Reindl.

Otázka dalšího osudu podbořanské kuželny se řešila od loňského jara. Původní majitel už nechtěl objekt dál provozovat a nabídl ho k odkoupení městu. Do procesu potom vstoupili členové kuželkářského klubu. „Oslovili jsme město s tím, že bychom chtě-li mít jistotu, že budeme mít kde hrát, až kuželnu povede nový provozovatel. Po jednání vyvolaném naším klubem mezi majitelem kuželny a městem Podbořany došlo k podpisu smlouvy o koupi této nemovitosti městem,“ připomněl předseda SKK Podbořany Kamil Srkal.

Více informací najdete v prvním novoročním čísle Regionu Podbořanska ve čtvrtek 11. ledna 

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video