Lesní pedagogika: učí děti, čím a jak nakrmit ptáčky v zimě

Alla Želinská 2018-01-17 09:23:32

Podbořansko (až) Lesní pedagogika, jedna z metod lesnické a environmentální osvěty zabývající se předáváním pravdivých informací o lese a hospodaření v něm zábavnou formou prostřednictvím lesního pedagoga, dorazila za školáky z Podbořanska. Mottem „O lese učit v lese“ se řídí také hajný z Doupova Miroslav Holas a Lukáš Křivan, lesní pedagog Vojenských lesů a statků ČR, divize Karlovy Vary, kteří v prosinci a lednu nabídli mateřským a základním školám v okolí přednášky na téma Naši ptáci na krmítkách v zimním období.

„Navštívili jsme školu a školku ve Vilémově, mateřskou školu v Podbořanech, děti v Mašťově, žáky ZŠ TGM a Husovy v Podbořanech, v Lubenci, ve Valči a zatím poslední přednáška je 16. ledna v MŠ a ZŠ Krásný Dvůr. Celkem jsme oslovili přes 300 dětí mateřských a základních škol,“ říká M. Holas.

Více informací najdete v tištěném vydání Regionu Podbořanska ve čtvrtek 18. ledna

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video