Kam na Žatecku, Lounsku a Podbořansku vyrazit za kulturou

Redakce 2018-01-19 10:35:00

Vyberte si kam o víkendu s rodinou nebo přáteli vyrazíte.

ŽATECKO

PÁTEK 19.LEDNA

Křížova vila Žatec: Válka s hokejkami aneb Z počátků ledního hokeje v Ústeckém kraji – výstava. Potrvá do 18. 2. Od 9 do 17 hodin. V sobotu – neděli od 13 do 17 hodin.

Stará papírna Žatec: Záhady a tajemna nejen v České republice – badatelská společnost Agartha představuje záhadná místa v České republice. Potrvá do 17. 3. Od 9 do 17 hod. (v sobotu od 13 do 17 hod.).

DDM Žatec: Cesta za Mrazíkem – vydejte se zimní cestou za Mrazíkem. Čekají na vás soutěže, hry, hádanky a tvořivá dílna. Akce určená pro MŠ v době od 9 do 11.30 hod., pro školní družiny od 13 do 15 hodin.

SOBOTA 20. LEDNA

Pivárium Zlatý Chmel Žatec: Hraje Pedagog – Variable Acoustic Music Band. Zastavte se poslechnout hudbu československých a zahraničních legend v akustickém podání žateckých kytaristů Petra Matise (CoCk,Yentac) a Miroslava Bendíka (Sklep-Mistr, Zlá žena) - vstup zdarma. Od 21 hodin.

NEDĚLE 21. LEDNA

Loutkové divadlo Jitřenka Žatec: Marionetová pohádka pro malé diváky Míček a drak. Pohádku s písničkami napsal Jaroslav Wagner a nastudoval ji s loutkoherci Jitřenky ve spolupráci s ochotníky ze žatecké Opery. Od 15 hodin.

Sál Holedeč: Indiánský karneval v Holedeči - zve Sedmikráska Žatec. Od 15 hodin.

LOUNSKO

PÁTEK 19. LEDNA

ZUŠ Louny: Školní kolo soutěže MŠMT – dechové a bicí nástroje. Od 13 hodin.

Kino Postoloprty: Lubomír Brabec - koncert slavného českého kytaristy v rámci výročního turné. Od 19 hodin.

SOBOTA 20. LEDNA

Galerie u Plazíka Peruc: Setkání autorů a s autory - k 10 letům GuP. Srdečně zve Mirek Plazík Blažek. Od 10 do 17 hodin.

Centrum zdraví Gnoze Louny: Seminář Chikung – sestava Draka. Seminář pod vedením Davida Šejny. Od 10 do 17 hodin.

Zimní stadion Louny: Od 14.30 do 16 hodin.

Kino Peruc: Zahradnictví: Dezertér – druhá kapitola rodinné kroniky Zahradnictví se odehrává na pozadí převratných událostí v letech 1947 – 1953. Od 17.30 hod.

Sokolovna Lenešice: Rockový večer – pořadatel skupina Burnnesy zve na 3. ročník rockového večera za spoluúčasti obce Lenešice a podpory místních živnostníků. Normál hard rock – heavy, Nerrea metal rock, Burnnesy heavy/crossover, Kreyson memories, official revival host L. Křížek, na závěr rocková taneční zábava s Aliance rock. Od 18 hodin.

KD Zastávka Louny: Maturitní ples Obchodní akademie a SOŠ gen. F. Fajtla Louny. Od 20 hodin.

Music bar Za zdí Louny: Hally Belly – legenda pražského undergroundu. Host: Nevýpar Kovatjezd (psychadelic Louny). Od 20 hodin.

Kulturní dům Líšťany: Hasičský ples – pořádá Sbor dobrovolných hasičů Líšťany. Vymazlená tombola, doprovodný program, fotobudka. K tanci a k poslechu hraje skupina No Headache. Od 20 hodin.

NEDĚLE 21. LEDNA

Zimní stadion Louny: Od 13 do 14.30 hodin.

Loutkové divadlo Louny: O beráncích a ospalém čertovi – loutková pohádka pro děti. Od 14.30 hodin.

3D Kino Svět Louny: Bolšoj balet: Romeo a Julie. Přímý přenos baletu z Velkého divadla v Moskvě. Alexej Ratmansky, bývalý umělecký ředitel Bolšoho baletu, se poprvé vrací na jeviště Velkého divadla v Moskvě se svou vlastní produkcí Shakespearovy klasiky. Od 15.45 hodin.

PODBOŘANSKO

PÁTEK 19. LEDNA

Volnočasové centrum Bertík Kryry: Herna – dopolední hernička vždy od úterý do pátku od 9 do 11.30 hodin.

1. Česká společnost Podbořany: Angličtina pro děti – pravidelná výuka angličtiny pro děti od 3 do 6 let. Každý pátek v rodinném centru Chůvička na Barborce v První české. Od 15:15 hodin.

Kino Podbořany: Švadlena – Tilly se po letech vrací do svého rodného městečka v Austrálii, odkud musela jako dítě uprchnout kvůli obvinění z vraždy. Drama. Od 19.30 hod.

SOBOTA 20. LEDNA

DDM Podbořany: Den her a soutěží - netradiční techniky - jednoduchá krmítka od 10 hodin. Od 10 do 16 hodin.

Kulturní dům Nepomyšl: Maškarní ples – ČČK Nepomyšl zve na tradiční dětský maškarní a maškarní ples pro dospělé. Hraje Medúza. Odměny pro nejlepší masky. Od 14 hodin a pro dospělé od 20 hodin.

Kulturní dům Očihov: 7. Obecní ples – k tanci a poslechu vám zahraje skupina Elegance, přiví-tání starostkou obce a zástupcem Kempchen, dámská volenka, překvapení večera, bohatá tombola. Zve obec Očihov a společnost Kempchen. Od 20 hodin.

Restaurace Slunce Podbořany: Výroční členská schůze KČT odboru Podbořany - zhodnocení činnosti za rok 2017, vyhodnocení turistických akcí, aktivit členů turistického klubu, naplánování turistických aktivit v roce 2018, nové kalendáře, občerstvení. Od 14.30 hodin.

NEDĚLE 21. LEDNA

Kostel Podbořany: Nedělní mše. Od 9 hodin.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video