Vražda u Bitozevsi: policisté obvinili dva mladíky

Markéta Chalupová 2018-01-29 15:09:00

Bítozeves (mch) Krajští policisté pokračují ve vyšetřování zvlášť závažného zločinu vraždy J. M. (19 let), ke kterému došlo v Bitozevsi na Žatecku. V neděli byla soudem uvalena vazba na dva muže, které v sobotu 27. ledna policisté dopadli a z tohoto zločinu obvinili. 

„Ve čtvrtek 25. ledna před polednem jsme od náhodného svědka přijali na lince 158 oznámení o nálezu těla muže, které se nacházelo v zalesněném prostoru v katastru obce Bítozeves na Lounsku. Prvotní indicie směřovaly k podezření na násilnou smrt.  Na základě toho na místo vyjeli krajští policisté a soudní lékař.  Ohledáním těla mladého muže se podezření na cizí zavinění potvrdilo,“ uvedla tisková mluvčí Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje Alena Bartošová. Hned v pátek proběhla soudní pitva, která potvrdila násilnou smrt provedenou brutálním způsobem. Podrobnější výsledky pitvy však budou známy až za několik týdnů. 

Celý článek a více informací se dočtete v tištěném vydání Žateckých novin v úterý 30. ledna

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video