Ukradl dvě stě krabiček cigaret

Markéta Chalupová 2018-03-01 09:05:41

Žatecko (mch) Během necelého měsíce dopadli lounští policisté zloděje, který v lednu vykradl prodejnu v malé obci na Žatecku.

Škodu nejméně pět tisíc korun způsobil v prodejně na Žatecku pachatel, který se jednoho lednového rána vydal na lup asi dvou stovek krabiček cigaret. „Svým násilným vstupem měl pachatel způsobit poškozené firmě škodu nejméně pět tisíc korun. Kriminalisté prováděli šetření a k případu shromažďovali důkazy. Nejprve to nevypadalo nadějně, jelikož podle prvotních informací měl být člověk, který vnikl do prodejny, zamaskován. Indicie však směřovaly až k 46letému muži. Pro strážce zákona jejich zjištění nebylo zase tak překvapivé, z minulosti jej totiž už dobře znali. Již po měsíci se výtečník ocitl v zadržení policie a při výslechu se k celému činu doznal. Možná se zalekl důkazů, které proti němu kriminalisté měli,“ popisuje práci policistů lounská tisková policejní mluvčí Irena Pilařová.

Muž měl kriminalistům sdělit, že cigarety prodal a tím získal nemalou finanční částku. Policisté mu na oplátku sdělili, že se dopustil trestných činů krádeže a poškození cizí věci. Jelikož byl v posledních třech letech za podobný skutek odsouzen, hrozí mu nyní trest přísnější. Díky dobré práci kriminalistů, může jít až na 3 roky do vězení.  

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video