Popelář ve Vroutku se zranil

Alla Želinská 2018-05-16 05:35:00

Vroutek (až) K nepříjemné události došlo ve Vroutku ve čtvrtek 3. května. Při svozu komunálního odpadu se zranil člen posádky popelářského vozu. Popelnice ve Vroutku vyváží společnost Marius Pedersen, jednalo se tedy o jejího zaměstnance. Muži přejel přívěsný vůz nohu, když si neopatrně počínal při práci v Kryrské ulici. A tak toho dne popelářský vůz dokončili svoz odpadu jen v Kryrské ulici a ve spádových obcích.

„Popelář přehlédl plátěný přívěs za tranzitem a nakročil hned za auto. Přívěs mu přejel nohu,“ popsal událost starosta Vroutku Jaromír Kubelka. Dotyčný pracovník v současné době zůstává v pracovní neschopnosti. „Má úraz nohy a lékařské vyšetření zjistilo i naražená žebra, takže zatím je v pracovní neschopnosti,” potvrdila dispečerka provozovny Marius Pedersen v Žatci, pod niž spadá svoz odpadu ve Vroutku, s tím, že sice se jedná o pracovní úraz, zapříčiněný ale vlastní neopatrností.

Kvůli zranění pracovníka se svoz odpadu ve Vroutku trochu zkomplikoval – nádoby, které zůstaly tehdy ve čtvrtek nevyvezené, byly vyvezeny až v sobotu 5. května.

Hlavní je, že muž je jakžtakž v pořádku a nehoda neměla ještě horší následky. Přejeme brzké uzdravení!

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video