Senioři soutěžili aneb stříbrné vroutecké seniorky

Alla Želinská 2018-05-24 08:17:00

Podbořany (až) Soutěžní klání, letos již sedmnácté, přilákalo 16. května do Domova pro seniory v Podbořanech přes padesát soutěživých seniorů – deset družstev vyslaly domovy z celého Ústeckého kraje, dorazilo i družstvo seniorek z Vroutku a samozřejmě nechyběl tým domácích. Soutěže zahájila ředitelka domova Marie Henlínová společně s místostarostou města Podbořany Karlem Honzlem.

Po slavnostním zahájení si zaměstnanci hostitelského domova připravili krátký kulturní program – tanečně-pěvecké vystoupení známých písní. Poté se již soutěžící přemístili k jednotlivým soutěžním disciplínám. Nepřízeň počasí je v letošním roce „uvěznila“ ve vnitřních prostorech domova. I přesto se všichni dobře bavili a statečně bojovali o umístění. Soutěžili například v kuželkách, cvrnkané, lovu rybek, v košíkové či přebírané, anebo v trhání ovoce. Po skončení byl pro všechny účastníky připraven oběd a očekávané vyhlášení výsledků. První místo vybojovalo družstvo DpS Louny, místo druhé obsadily seniorky z Vroutku a bronzová příčka patřila Domovu pro seniory Chomutov. Městský ústav sociálních služeb Jirkov se mezi celkem 12 týmy usadil pěkně uprostřed – 6. místo a Kadaňští vysoutěžili 7. místo. Domácí tým skončil na čtvrtém místě. Po předání cen vítězům a všem účastníkům her hrál k tanci a poslechu Jaroslav Tříska s Jarkou Kudláčkovou. O přítomné hosty se po celou dobu vzorně starali studenti Gymnázia a SOŠ Podbořany, kteří zajišťovali obsluhu hostů a pomáhali při organizaci jednotlivých soutěžních disciplín. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video