Ocenili nejlepší žatecké sportovce

Iveta Drlíková 2018-05-24 06:29:00

Žatec (id) Město Žatec minulou středu ocenilo své sportovce, kteří uplynulý rok podávali skvělé výkony doma i v zahraničí, a to jednotlivce i kolektivy. Za účasti členů sportovní komise i obou žateckých místostarostů, Jany Novákové a Jaroslava Špičky, proběhla akce podruhé v prostorách Staré papírny. I letos kromě diplomů a veřejného uznání, získali všichni laureáti i finanční prémii deset tisíc korun.

Komise do svých nominací promítla také úspěšné sportovce, kteří se věnují okrajovým sportům. Mezi oceněnými se tak poprvé objevila například i čtrnáctiletá Anička Trnková, která se na velmi vysoké úrovni věnuje twirlingu, jenž snoubí práci s hůlkou, tanec a akrobacii. Cenu si převzaly i dvě velké osobnosti místní sportovní obce, dlouholetý trenér vodních slalomářů František Sajdl a Miroslav Urban, který se svým Hopman teamem rozběhal Žatec.

Sportovec Žatce za rok 2017: Mládež: Lucie Nesnídalová - vodní slalomářka, TJ Lokomotiva Žatec, Anička Trnková – twirling, Lenka Bešíková – plavkyně, SK Jazzmani Žatec, Kristián Balon – plavec, SK Jazzmani Žatec, Radek Vostřel – atletika, AK Žatec.

Dospělí: Vladimír Slanina – sjezd na divoké vodě, TJ Lokomotiva Žatec, Lucie Svěcená - plavání, SK Jazzmani Žatec, Klímovi – psí spřežení, Siberian husk team Liběšice – Žatec.

Kolektivy mládeže: florbal – přípravka a starší žáci FBC Jazzmani Žatec, národní házená – mladší žáci TJ Žatec, volejbal – starší žákyně, TJ Sever Žatec.

Osobnost sportu: František Sajdl – dlouhodobá práce s mládeží nejen v TJ Lokomotivě Žatec, Miroslav Urban – za propagaci sportu v Žatci.  

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video