Radnice chce znát názor lidí na možnosti sportování ve městě

Lucie Steklá 2018-06-04 13:18:10

Louny (lus) Ještě několik dní mohou lidé odpovídat na dvacet otázek týkajících se oblasti sportu v Lounech. Dotazník, který zveřejnila lounská radnice, se zabývá oblastí sportu a podmínkami pro sport ve městě Louny a jeho místních částech Brloh a Nečichy. „Dotazování je anonymní, výsledky nebudou nikterak spojovány s Vaší osobou. Výsledky dotazníku budou sloužit jako podklad při tvorbě Plánu rozvoje sportu na dalších osm let, tedy na období 2018 až 2025,“ uvedla Zuzana Králová, vedoucí odboru školství, kultury a sportu lounské radnice. Vyplnění anketního dotazníku zabere jen několik minut a mohou ho vyplnit i ti, kteří se sportu aktivně nevěnují.

Dotazník je zpřístupněn na webu survio.com/survey/d/B2Q3I6S8X1Y4W8H7I. Odkaz na něj nejdete také na webových stránkách města Louny v sekci aktuality.

Radnici zajímají názory ohledně sportování občanů, počtu sportovišť, pestrosti nabídky sportovních zařízení, sportovišť určených pro děti a mládež, stavu hřišť a hal, informovanost o akcích či podpory sportovních klubů ve městě i to, jaké aktivity v Lounech sportovcům a veřejnosti chybí.

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video