Louny kvůli bouřce nedohrály, do Velvar se vrací ve středu 13. června

Lucie Steklá 2018-06-12 09:16:00

Důvodem byla průtrž mračen, která se nad hrací plochou přehnala již půl hodiny před výkopem. I přesto delegát a rozhodčí uznali hřiště způsobilým k utkání a týmy nastoupily. Odehrál se ale jen poločas zápasu.

Předposlední mistrovské utkání Loun, které zajížděli na trávník vítěze divize skupiny B, Velvar, bylo odloženo. Důvodem byla průtrž mračen, která se nad hrací plochou přehnala již půl hodiny před výkopem. I přesto delegát a rozhodčí uznali hřiště způsobilým k utkání a týmy nastoupily. Odehrál se ale jen poločas zápasu. Dohrávka je naplánována na středu 13. června od 18 hodin.

Lounské áčko se dlouhodobě potýká s nedostatkem hráčů základní sestavy, ať jsou to zdravotní problémy, nebo pracovní povinnosti hráčů. Při úvodním hvizdu tak ve Velvarech bylo v jedenáctce Loun i několik dorostenců – Jan Kubiska, Václav Pergl, Jakub Vondráček, a další dorostenci byli připraveni na lavičce – Luboš Podaný, Jan Myšák, Marcel Grund. Na střídačce byl připraven také Michal Lesniak, poprvé od březnového utkání v úvodním jarním kole v Souši, v němž v 51. minutě musel kvůli zranění střídat.

Utkání ve Velvarech bylo zahájeno řádně v 17. hodin, za hustého deště, který vytrval po celý první poločas. Během prvního poločasu se stav hrací plochy neustále zhoršoval a přibližně od 30. minuty byla celá hrací plocha pod vodou. Utkání trvalo pouze první poločas. Tento stav hrací plochy neumožňoval hráčům hrát, míč se zastavoval v kalužích a bylo zřejmé, že by mohlo dojít ke zranění a ohrožení zdraví hráčů. Navíc bouřka, která byla nad hrací plochou, hrozila i nadále a během prvního poločasu bylo vidět zhruba 5 až 10 blesků. „Z toho důvodu jsem se rozhodl po odehrání prvního poločasu utkání ukončit, jelikož nebyl žádný předpoklad ke zlepšení počasí,“ uvedl rozhodčí utkání Eduard Pekař.

Do Velvar se tak Louny vrátí ve středu 13. června. Výkop utkání je v 18 hodin. Autobus z Loun odjíždí v 16 hodin. Louny, pro jistotu záchrany, potřebují uhrát alespoň bod k záchraně divize. Poslední možnost pak budou mít v sobotu 16. června na domácím trávníku, kde přivítají třetí Motorlet Praha. Začátek utkání je v 17 hodin.


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video