Policie žádá občany Jimlína o pomoc při pátrání

Lucie Steklá 2018-06-12 10:50:00

S důležitou výzvou se na obyvatele obce Jimlín obrací policie. "Kriminální policie žádá občany o pomoc při pátrání po peněžence, která byla odcizena při přepadení 4. června v odpoledních hodinách na vlakovém nádraží v Jimlíně.," řekla Irena Pilařová, mluvčí lounské policie s tím, že v případu probíhá šetření.

Pachatel odhodil peněženku v Jimlínku, když po přepadení přibližně v 15.15 hodin projížděl ulicemi. Peněženka, která je velice důležitým důkazem, by mohla být na ulici nebo i v některé zahradě. Jedná se o hnědou až hnědofialovou, dámskou koženou peněženku tzv. psaníčko. Uvnitř se zavírací kapsou na kovové mince. Peníze v ní nebyly, ty pachatel vybral. "Pokud by někdo o takové peněžence věděl, nebo ji třeba i sebral a má ji u sebe, prosíme nechť se přihlásí na Obecní úřad Jimlín, nebo zavolá na 158. Pokud by měl někdo peněženku doma, nemusí se obávat, že by měl problém s tím, že nález neohlásil. Jedná se o velice důležitý důkaz," uvádí ve výzvě obecní úřad Jimlín. 

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video