Street art umění oživí cykloboxy

Lucie Steklá 2018-07-12 10:12:00

Louny (lus) Cykloboxy v lounské ulici Osvoboditelů poblíž autobusového nádraží změní podobu. Na jejich zadních a bočních stěnách se objeví malby ve stylu street art. Lounská radnice v minulých dnech vypsala soutěž o nejlepší návrh grafické úpravy boxů. Vítězný návrh bude autor, popřípadě autoři, realizovat za podpory města Louny, maximálně ve výši třech tisíc korun.

Námětem grafické úpravy mají být témata Českého Středohoří, města Louny či cyklistiky. Obsahem nabídky, kterou zájemci zašlou na radnici musí být vizualizace návrhu. Město obdržené návrhy vyhodnotí a s autorem/y vítězného návrhu uzavře dohodu o provedení práce. Zájemci se mohou na lounskou radnici hlásit do 31. července. Samotná realizace má proběhnout do konce prázdnin.

Úschovna kol, tzv. bike box, se objevila u autobusového nádraží na konci roku 2016. Použití je na 24 hodin zdarma. Sloužit má hlavně lidem, kteří na nádraží přijedou na kole a dál cestují autobusem. 

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video