Louny zvítězily v prvním domácím utkání

Lucie Steklá 2018-08-21 11:54:18

V neděli, ve druhém kole krajského přeboru, na domácím trávníku přehrály Brnou 4:0.

Louny (zk) V první domácím utkání letošní sezony krajského přeboru se představil tým FK Louny. Lounští fotbalisté chtěli potvrdit tříbodový zisk z Modlan. „Ovšem přibližně dvacet úvodních minut nám trvalo, než jsme si zvykli na nepříjemný způsob hry zejména hostujících obránců. A v úmorném vedru nám také zbytečná nervozita bránila v přesnější kombinaci,“ řekl trenér Zdeněk Kudela.

Potom však Zícha konečně kolmou přihrávkou našel nabíhajícího Michala Lesniaka, který po svém průniku zleva pokutovým územím hostů obstřelil ke vzdálenější tyči brankaře Satka. A o 5 minut později Lesnik přidal svůj druhý gól, když po ideálním centru Schettla poslal míč hlavou nechytatelně do branky Brné. „Ve zbývající části prvního poločasu jsme docela slušně kombinovali a vytvořili si další dvě až tři brankové příležitosti, kdy zejména střela hlavou kapitána Suchého měla být jistým gólem,“ přiblížil průběh utkání trenér Loun.

Hráči FK Louny výborně vstoupili i do druhého poločasu. Po třech minutách již vedli o tři branky, když se podobně jako v Modlanech prosadil hlavou Vojta Trup. Pak však, možná pod dojmem třígólového vedení, poněkud vypadli ze hry, a hráči hostujícího celku je několikrát ze svých šancí pořádně pozlobili. Ovšem v poslední půlhodině hosté totálně odpadli a Louny ovládly hru.

Poměrně slušnými kombinacemi si vytvořili dost gólových šancí, ale proměnili pouze jedinou. To sedm minut před koncem dostal přesnou přihrávku před brankaře Brné Dan Zícha a střelou z první skvěle uklidil míč pod břevno. „Naše vítězství bylo naprosto zasloužené, soupeři jsme v utkání dovolili pouze jedinou brankovou příležitost. Ale ve stoprocentní šanci hostujícího kapitána Králíka vychytal senzačním zákrokem Tomáš Patrovský,“ uzavřel Z. Kudela.

FK SEKO Louny - SK Brná 4:0 (2:0)

Sestava: Patrovský - Svoboda, Vokurka, Krejčík (58. Pospíšil), Fiřt - Schettl (77. Tesař), Suchý, Trup (66. Kotlan), Zícha - Soukup - Lesniak.

Branky:27. a 32. Lesniak, 48. Trup, 83. Zícha

223 diváků. ŽK: Fiřt, Zícha


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video