Stránky města jsou modernější

Alla Želinská 2018-08-23 10:46:00

Podbořany (až) Proměnou a modernizací prošly v minulých dnech internetové stránky města Podbořany. Nově tam najdete členění příspěvků do různých kategorií. Stránky samozřejmě nabízejí aktuality z dění ve městě, potřebné informace z radnice, činnosti zastupitelstva města, úřední desku, interaktivní turistickou mapu, fotogalerie a například také kalendář chystaných akcí.

Snadná navigace bez nutnosti častého „klikání“ myší nebo zjednodušená verze stránek nejen pro seniory je samozřejmostí.

Webové stránky přináší také např. informaci o nové mobilní aplikaci V obraze, kterou město uvedlo do provozu. Je určena zejména pro majitele chytrých telefonů, kteří chtějí být informováni o aktualitách z webu a mít k dispozici důležité informace z města ve svém telefonu. Aplikace přináší přehled aktualit z webu města, upozorní na nově vložené zprávy, pořádané akce, můžete si prohlédnout fotografie nebo dokumenty vyvěšené na úřední desce.

Na webových stránkách podborany.net lidé mohou také hlasovat, jak se jim nový vzhled líbí. Najdou tam také odkaz na facebook. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video