Kryrské mažoretky nabírají, podbořanští turisté půjdou pěšky městem

Alla Želinská 2018-09-06 09:49:42

Kryry, Podbořany – Ve čtvrtek 6. září se v Kryrech koná nábor Kryrských mažoretek a v sobotu 8. září se v Podbořanech jde již 11. ročník pochodu Pěšky městem Podbořany.

„Máš ráda hudbu, pohyb a chceš být v partě skvělých děvčat? Pak se přidej k nám!“ zvou Kryrské mažoretky nové zájemce. Nábor nových mažoretek narozených v roce 2012 a starších se koná tento čtvrtek 6. září od 16 hodin v tělocvičně ZŠ Kryry. Na nové členy úspěšného týmu se těší vedoucí Irena Uldrichová. „Velmi úspěšná soutěžní sezóna je za námi a v létě jsme jeli na naše 1. mažoretkové soustředění, plné zábavy, tančení a poznávání. V září se těšíme na nové mažoretky. Přijďte s rodiči na nábor do školní tělocvičny v Kryrech – tento čtvrtek mezi 16. a 17. hodinou!“ zvou Irena Uldrichová a Bára Zelenková.

KČT Podbořany zve již tuto sobotu 8. září na tradiční pochod Pěšky městem Podbořany. „Poznejte město Podbořany prostřednictvím příjemné turistické procházky vhodné i pro maminky s kočárkem. Pochod je určen převážně dětem, které plní na kontrolách různé úkoly a získávají odměny. V cíli se můžete občerstvit a prohlédnout si v kraji ojedinělou expozici těžby kaolínu,“ zvou turisté.

Start pochodu pro děti je od 9 do 11 hodin před Kulturním domem v Podbořanech na náměstí. Odtud půjdete trasu značenou červenými fáborky až do cíle – k vodní tvrzi v Hlubanech, kde se můžete občerstvit a také si prohlédnout expozici těžby kaolínu na Podbořansku.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video