Čarování s pastelkami začalo!

Alla Želinská 2018-10-10 10:14:16

Podbořany, Žatec - Ve čtvrtek 4. října proběhl první výtvarný kurz pro dospělé v ZUŠ Podbořany. Výtvarná setkání pod vedením Romany Havrdové, která přilákala zájemce ze širokého okolí, budou jednou za 14 dní.

„Cílem kurzu je seznámit s různými výtvarnými technikami, společně tvořit a odpočinout si od dennodenního shonu. Myslím, že první lekcí jsme zvládli na výbornou,” říká Romana. Těší ji, že do kurzu se přihlásily nejen místní dámy, ale i z Krásného Dvora, Žatce, Radíčevse. Zájem je velký, kapacita však již zcela naplněná - 16 osob, a tak se lektorka po poradě s ředitelem ZUŠ Podbořany rozhodla pro otevření dalšího kurzu. 

ZUŠ Podbořany tedy nabízí druhý výtvarný kurz pro veřejnost. Zahájení je naplánováno na 8. listopadu – kurzy budou opět probíhat jednou za 14 dní (v liché týdny). Účastníci se budou věnovat malbě temperou, kresbě tužkou, keramice, vyzkouší akvarelové pastelky, malování odstíny tuše, plstění, tisk a malování na textil, kašírování, zimní a jarní dekorace, akrylové barvy, drhání. „Ráda poskytnu další informace o příjemných setkáních s tvořením,“ dodala R. Havrdová (tel. 734 710 753).  

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video