Pohlazení a podzimní prázdniny na zámku

Alla Želinská 2018-10-27 16:55:00

O státním svátku 28. října na návštěvníky státního zámku v Krásném Dvoře čeká příjemná akce v zámecké kavárně.

Odpoledne od 15.30 hodin jste srdečně zváni k Pohlazení – hudebně - poetickému odpoledni s autorskou tvorbou Jany Polcarové, básnířky z Brodů, a Janka Šestáka, písničkáře z Černýše. Vstupné je dobrovolné.

Tento sváteční den také bude platit příjemná výjimka na vstupném do zámku i Novogotického templu. Pro děti do 15 let, studenty a seniory totiž bude vstup zdarma.

Zámek Krásný Dvůr bude pro veřejnost mimořádně otevřen i o podzimních prázdninách v pondělí a úterý 29. a 30. října.

O podzimních prázdninách mají návštěvníci výjimečnou šanci podívat se do interiéru zámku Krásný Dvůr či navštívit Novogotický templ v zámeckém parku.

Prohlídky zámeckých interiérů budou oba dny začínat v 11, 12, 14 a 15 hodin. Vstupné činí 100 Kč, zlevněné 70 Kč. Novogotický templ v zámeckém parku bude otevřen od 12 do 15 hodin, poslední vstup na vyhlídku bude umožněn půl hodiny před koncem otevírací doby. Vstupné na vyhlídku činí 50 Kč, pouze do interiéru 40 Kč.

Na listopad má zámek Krásný Dvůr pro návštěvníky připravené dvě akce. Hned první sobotu 3. listopadu se zámecký park promění již potřetí ve strašidelný les v rámci akce Strašidelná cesta parkem. Po setmění se děti mohou vydat na procházku, při které možná potkají pohádkové bytosti. Na poslední víkend 24. a 25. listopadu jsou pak přichystány Svatokateřinské slavnosti. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video