Policii ujížděl zdrogovaný motorkář. Městem se řítil až 120ti kilometrovou rychlostí!

Lucie Steklá 2018-11-15 09:32:00

Klasická silniční kontrola se změnila v honičku městem. Motorkář pod vlivem drog se městem řítil rychlostí až 120 km v hodině. Najížděl na také na chodníky, kde před ním lidé museli uskakovat.

Řidiče motocyklu ve věku 31 let chtěli zkontrolovat policisté z obvodního oddělení Louny, ten však na jejich výzvy k zastavení zareagoval jinak, než měl. "Hlídce začal vysokou rychlostí ujíždět. Městem se řítil až 120 kilometrů v hodině. Při své neohleduplné a agresivní jízdě nejen že nerespektoval pravidla silničního provozu a ujížděl také v protisměru jednosměrnou ulicí, ale dokonce vjel na chodník, kde ohrožoval chodce. Ti museli před motorkářem uskakovat," řekla k případu z konce září letošního roku. Hlídka motocyklistu po celou dobu pronásledovala až do chvíle, kdy na dlážděném povrchu kruhového objezdu havaroval.

Po dopravní nehodě se měl řidič snažit z místa utéct, v čemž mu hlídka za použití donucovacích prostředků zabránila. Policisté následně zjistili, že muž má dva platné zákazy řízení motorových vozidel. Dechová zkouška byla negativní, avšak orientační test na přítomnost návykových látek byl pozitivní na amfetamin a metamfetamin. Celý incident se naštěstí obešel bez zranění. Soud by muže za jeho jízdu mohl potrestat až dvěma lety odnětí svobody.

Na video z policejního vozu koukněte tady: https://www.youtube.com/watch?v=rLJeSYGnmI8&feature=youtu.be

Sdělení podezření ve zkráceném přípravném řízení z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání si vyslechl ujíždějící motorkář.



Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video