Mosty přes trať padly, začíná stavba nového

Lucie Steklá 2019-03-27 10:40:13

Louny (lus) Demolice dvojice silničních mostů v Říční ulici v Lounech přes železniční tratě proběhla podle plánu. Oba mosty padly k zemi. Jak vidíte na snímku, nezůstalo po nich nic. Přes tratě se po novém mostě autem svezete nejdříve na podzim letošního roku. V současné době se začíná pracovat na stavbě nového mostu. Práce na demolici začaly prvního února.

„V průběhu měsíce došlo při dvou výlukách dráhy k postupné demolici obou mostů, v současné době byly zahájeny zemní práce, tedy výkopy pro základy pilířů a vrtání mikropilot. Práce probíhají v souladu s harmonogramem prací,“ uvedl odbor správy majetku města Louny.

Kvůli rekonstrukci mostů je komunikace vedoucí k bráně společnosti Legios, čerpací stanici a zahrádkám zcela uzavřena. Objízdná trasa, která je vedena přes Černčice směrem na Vršovice, po komunikaci spojující Louny a Vršovice, byla při jejím zahájení kontrolována regulovčíky. Po vyhodnocení intenzity dopravy a úpravě intervalů kyvadlové dopravy je trasa řízena pouze semafory. „Provoz na objízdné trase funguje bez větších problémů. Řízení dopravy regulovčíky bylo zrušeno již od 11. února, neboť po čtrnáctidenním provozu objízdné trasy došlo k vyhodnocení dopravní situace s tím, a požadavek na řízení provozu byl rozhodnutím silničního správního úřadu zrušen,“ vysvětlila vedoucí odboru Blanka Sunkovská. V nejbližší době, při příznivých klimatických podmínkách, bude v místě nájezdu na účelovou komunikaci u Vršovic doplněno vodorovné dopravní značení V 12b (žluté zkřížené čáry pro zákaz zastavení), aby nedocházelo ke kolizím při výjezdu nákladních automobilů z cyklotrasy.


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video