Start do divize Lounům nevyšel, v neděli hrají na domácím hřišti. Přivítají tým Ostrova

Lucie Steklá 2019-08-16 09:07:00

Louny (zk) Poprvé od zahájení letní přípravy měl trenér Loun Zdeněk Kudela na utkání k dispozici všechny hráče, se kterými počítá pro podzimní část soutěže. Úvodní zápas Lounům ale nevyšel a z Českého Brodu přivezly prohru 5:1.

Tuto neděli odehrají Louny první divizní utkání na domácím hřišti. Od 17 hodin v něm přivítají tým Ostrova, který byl vloni nováčkem soutěže a udržel se v ní díky  a díky nedoplnění divize ze tří krajských přeborů postupujícími mužstvy. 



Hodnocení prvního divizního utkání Č. Brod - Louny:

V úvodním divizním střetnutí Louny v Českém Brodě sehrály opravdu výborný první poločas. „Byli jsme herně lépe organizovaní, dostatečně důrazní a také kombinačně lepším mužstvem. Domácí jsme včasným napadáním a dostupováním nutili hrát nakopávané míče, u kterých jsme byli v naprosté většině dříve. Domácí jsme k ohrožení Pokorného branky nepouštěli. Ovšem Brod šel přesto do vedení, kterému jsme hodně pomohli. Po jejich rohovém kopu, který rozehráli vně našeho vápna, jsme nepohlídali z poloviny hřiště nabíhajícího stopera, který se z pozice cca deset metrů před velkým vápnem trefil nechytatelně k tyči. Prohrávali jsme, ale ještě jsme zvýšili naše úsilí a dokázali vyrovnat. Po Trupově rohovém kopu se hlavou trefil Pavel Besta. A to ještě minutu před tím Petr Fiřt napálil "bombou" břevno, od kterého se míč odrazil pár centimetrů před brankovou čáru," řekl trenér Loun Zdeněk Kudela.

První poločas, až na tu chybu při obdrženém gólu, sehrály Louny opravdu výborně a mohly přidat i další branku, kdyby se také po rohu Vojty Trupa na zadní tyči lépe dohodli Zícha s Vokurkou.  Ovšem do druhého poločasu vstoupili lounští fotbalisté přímo katastrofálně. Nedlouho po jeho zahájení zareagovala velice špatně jejich pravá strana na kombinaci s náběhem jednoho z domácích hráčů, nechali ho pohodlně odcentrovat na námi špatně pokrytého domácího útočníka, který se pohodlně prosadil. A pak na ně šla jedna fotbalová pohroma za za druhou. "O chvíli později, po jednom faulu, kterých bylo na hřišti z obou stran po celý zápas docela dost, naprosto nečekaně ukázal rozhodčí Sulovskému přímo červenou kartu. Přestože byli hráči upozorňováni, že protesty proti rozhodčímu si na hřišti vůbec nepomohou, začalo dohadování s oprávněnou ukřivděností. Vyvedlo nás to ale dokonale ze soustředěnosti a během tří minut jsme na to doplatili dalšími dvěma góly. A bylo po nadějně rozehraném střetnutí. Zbývající čas zápasu už pak byl čekáním na závěrečný hvizd rozhodčího. Pátou branku jsme ještě obdrželi chvíli před koncem za opakované liknavosti při bránění pronikajícího útočníka. Start do soutěže nám tedy nevyšel. Ale byl obrovskou zkušeností. Snad už všichni víme nejen, co nás v divizi čeká, ale také jak je nutné vyvarovat se vlastním chybám," dodal trenér. 


SK Český Brod - FK SEKO Louny 5:1 (1:1)

Sestava: Pokorný - Minařík (68.Jaroš),Vokurka,Besta,Fiřt - Zerner (57.Kafka),Sulovský,Suchý,Zícha (85.Marčaník) - Trup (74.Schettl) - Nykl (54.Soukup)

Branky: 39.Besta

ŽK: 32.Vokurka,45.Zícha

ČK: 50.Sulovský




Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video