Hlaste se do fotosoutěže Poohří vaším objektivem

Jarka Cibulková 2019-10-02 09:46:00

Dolní Poohří (caj) Již pátým rokem vyhlašuje destinační agentura Dolní Poohří fotografickou soutěž Poohří vaším objektivem. Hlásit se mohou jak děti, tak dospělí. Témata jsou letos následující: Krajina a řeka Ohře, Historie a památky, Cyklostezka Ohře a Příroda. Soutěž probíhá do 31. října letošního roku.

Může se jí zúčastnit každá fyzická osoba, která v době trvání soutěže zašle soutěžní fotografii a uvede svou platnou e-mailovou adresu, své jméno a případně telefonní číslo. Soutěže se nemohou účastnit zaměstnanci organizátora a osoby jim blízké. Fotografie musí geograficky pocházet z území Dolního Poohří (Klášterecko, Kadaňsko, Žatecko, Lounsko, Podbořansko, Postoloprtsko). Do soutěže budou přijaty pouze digitální fotografie, které budou splňovat následující parametry: formát JPG, minimální rozlišení 2480×1748 pixelů, maximální velikost 5 MB. Každý účastník má právo zaslat do soutěže maximálně 10 snímků. Povinnou součástí přihlášené fotografie je průvodní informace, která musí obsahovat jméno autora a jeho e-mailovou adresu, příp. telefonní číslo, název a krátký popis fotografie. Své fotografie musí soutěžící zaslat na emailovou adresu: info@dolnipoohri.eu.

Fotografie bude hodnotit porota složená ze zástupců organizátora a členů Destinačního fondu Dolního Poohří. O výhře budou účastníci informováni prostřednictvím emailu, výherní listina bude také uveřejněna na internetových stránkách www.dolnipoohri.cz po skončení soutěže během měsíce prosince 2019. Na výherce čekají vouchery na fotografické práce a upomínkové předměty Dolního Poohří. Výstava soutěžních snímků a ocenění nejlepších fotografií proběhne v průběhu letos v listopadu v Žatci. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video