Kam vyrazit o víkendu na Žatecku, Lounsku a Podbořansku

Alla Želinská 2019-11-01 06:48:00

Památka zesnulých, Zamykání Červeňáku, večer s bývalým politickým vězněm, Přadleny, Večer světla, Pohádkový lampionový průvod, Nálepková, Dědeček, taneční čaje - to vše od pátku do neděle.

ŽATECKO

PÁTEK 1. LISTOPADU

Městské divadlo Zatec: Přadleny – Divadelní spolek Opera Žatec pro velký úspěch a zájem diváků uvádí v rámci ochotnických představení  pohádkovou komedii o velké lenosti a těžko uvěřitelném štěstí. Od 17 hod.

Párty salon Moskva Žatec: Medůza Žatec (pop 80´a 90´), vstup 60 Kč. Od 21 hod.

SOBOTA 2. LISTOPADU

Hospůdka Jahoda Žatec: Turnaj Žatečanů – v elektronických šipkách amatérů – jednotlivců mužů a žen. Od 15 hod.

Žatec, Chmelový maják: Halloween u Majáku - Halloween u chmelového Majáku, kde se na vás připravují bytosti a strašidla všeho druhu, těšit se můžete také na stezku odvahy v labyrintu kde neuvidíte ani na krok, halloweenský fotokoutek, lahodné horké nápoje a drobné občerstvení v Halloweenské hospůdce přímo v Infocentru CHCHP. Od 17 hod.

Staňkovice: Lampionový průvod - sraz u fotbalového hřiště, dobroty a sladkosti, doprovodný hudební program s oblíbeným DJ Standou. Od 17 hod.

Libočany: Stezka odvahy - sraz všech nebojsů v areálu sběrného dvora (Bílá koza), start výpravy v 17.30 hod. Pro děti připraveno opékání buřtů, čaj, limonáda; stezka odvahy pro rodiče i děti. Od 17.30 hod. 

Lipno: Hospůdka u Hoblika Lipno pořádá "Halloweenský pochod hrůzy" - sraz u prodejny COOP v Lipně. Pro děti jsou připraveny hry. Masky a lampióny vítány. Cesta hrůzy bude zakončena ohňostrojem. Od 17.30 hod.

Kostel sv. Václava Radíčeves: Večer světla - Koncert pěveckého sboru Egeria, zamyšlení otce Špačka. Návštěvníci se budou moci projít i kolem kostela při světle hořících svíček. Vstupné dobrovolné, občerstvení zajištěno. Vstupné dobrovolné. Od 18 hod.

Městské divadlo Žatec: Slavnostní koncert k 101. výročí vzniku Československa - Koncert s podtitulem "Paganini a Dvořák - excelentně spolu", účinkují přední domácí i mezinárodní hudebníci: Carl Petersson (klavír, Švédsko), Adolfo Alejo (virtuoz solo housle, Mexiko) a česká mezzosopranistka Edita Adlerová. Vstupné 240 Kč. Od 19 hod.

NEDĚLE 3. LISTOPADU

Městské divadlo Žatec: Čtyřlístek a talisman moci - Divadlo D5. Tentokrát se Fifinka, Bobík, Pinďa a Myšpulín vydávají za bájným Talismanem Moci, který umí ovládat vše živé! Aby ho naši čtyři přátelé získali, musí se vypravit do dalekých himalájských hor nebo na prosluněnou Havaj. Od 15 hod.

Digitální kino Žatec: Toy Story 4: Příběh hraček 3D – Animovaná, rodinní komedie. V 15 hod.

Poslední aristokratka – Komedie. Ve 20 hod.

LOUNSKO

PÁTEK 1. LISTOPADU

Kino Svět Louny: Addamsova rodina. Také v sobotu a neděli. V 15 hod.

Poslední aristokratka. Také v sobotu a neděli. V 17:30 hod.

Terminátor: Temný osud. Také v sobotu a neděli. Ve 20 hod.

Stáhni a zemřeš. Také v sobotu. Ve 22 hod.

Louny Mírové náměstí: Pohádkový Halloween 2019 - Zábava s divadlem Mazec, soutěže, občerstvení, ohňostroj. Masky jsou vítány v hojném počtu! Od 16 hod.

Divadlo Postoloprty: Hodina duchů - Fast Stars uvádí původní divadelní komedii. Od 19 hod.

Černý kůň, klub Za zdí Louny: Halloween v pátek 1.11. - Jmenuje se Michael Myers, nosí bílou masku a v ruce nůž. Pokud ho potkáte na Halloween, bude to asi poslední den vašeho života. Poslední kapitola slavné hororové série na dvou projekčních plátnech v Baru Za Zdí. Vstup volný. Od 20 hod.

SOBOTA 2. LISTOPADU

Kino Svět Louny: Sněžný kluk. Také v neděli, 2D. Od 10 hod.

Zloba: Královna všeho zlého. Také v neděli. Ve 13 hod.

Kostel sv. Mikuláše Louny: Památka zesnulých – mše sv. se vzpomínkou na zemřelé. V 8 hod.

Vrch Stříbrník (tzv. Červeňák) u Loun: Zamykání Červeňáku - Setkání příznivců turistiky. Od 11 hod.

Zimní stadion Louny: Veřejné bruslení. Také v neděli. Od 13.30 do 15 hod.

Sokolské hřiště Zeměchy: Den dýní, aneb dlabu, dlabeš, dlabeme - Přijďte si vydlabat halloweenskou dýni, dýně k dispozici. Od 14:30 hod.

Dětské hřiště Lenešice: Pohádkový lampionový průvod - Sraz na dětském hřišti v ul. Za školkou, odkud vyrazí průvod zakončený světelnou a ohňovou show. Od 16:45 hod.

Dělnický dům Cítoliby: Šansonový recitál Světlany Nálepkové - Hudební večer se zpěvačkou a herečkou Světlanou Nálepkovou. Vstupenky v předprodeji 350 Kč, na místě 400 Kč. Od 19 hod.

Klub Za zdí Louny: Jiří Dědeček - básník a písničkář. Od 20 hod.

Retro City Club Louny: Discotheque s DJ Karlem Fialou - Taneční mejdan – halloween, v budově bývalého Kulturního domu! Od 21 hod.

NEDĚLE 3. LISTOPADU

KD Zastávka Louny: Taneční čaje - Taneční orchestr Jaromíra Laksy, TŠ Fénix a KD Zastávka Vás zvou na parket. Od 14 hod.

Loutkové divadlo Louny: Začarovaný les – pohádka pro děti. Od 14.30 hod.

PODBOŘANSKO

PÁTEK 1. LISTOPADU

Podbořany, náměstí: Tradiční páteční trhy. Od 7 hod.

Zámek Krásný Dvůr: Strašidelná cesta parkem - Večerní procházka strašidelným parkem. Vždy v desetiminutových intervalech se od zámku vydají na cestu skupiny odvážlivců. Na úspěšné čeká odměna. Také v sobotu. Od 17.30 hod.

Lubenec, obecní knihovna: Beseda s Jaroslavem Cibulkou, politickým vězněm z 50. let - Beseda s účastníkem III. odboje a bývalým politickým vězněm - při příležitosti 30 let znovunabyté svobody, zve SOS Lubenec. Od 18 hod.

Kostel sv. Petra a Pavla Podbořany: 1. pátek v měsíci od 17 h. vystavení Nejsvětější Svátosti Oltářní, mše sv. v 18 hod.

Music club Bílá Růže Podbořany: Největší Halloween v Podbořanech - Po úspěšné akci “Project X” oslavíme na Růži Halloween! Základní vstupné 90 Kč, vstupné v kostýmu 70 Kč. Od 21 hod.

Kozinec Vroutek: Sraz vojenské historické techniky na Kozinci - jízdy v terénu jak pro kolovou techniku, tak pro pásovou, soutěže, dobré jídlo a pití, skvělá muzika a mnoho další zábavy. Od pátku do neděle. Vždy od 10 hod.

SOBOTA 2. LISTOPADU

Kaple sv. Anny Hlubany: Dušičky v kapli v Hlubanech - zveme k zapálení svíčky za své blízké a k tichému rozjímání do krásné kapličky na návsi, kaple pro vás bude zpřístupněna v čase 9-11 hod. a 14-18 hod.

Tis u Blatna, U kamenného stolu: Halloween costume Párty - soutěže, hry, vyřezávání dýní (dýně sebou), malování na obličej, dětská diskotéka. Od 14 hod. 

Kostel Božího Spasitele Podbořany: Vzpomínková bohoslužba za zesnulé – před bohoslužbou je možné požádat o přečtení jména zesnulého, na kterého vzpomínáte nebo vložení jeho jména na obětince do dušičkového věnce. V 17 hod.

Obec Petrohrad: Halloween - pořádá spolek VE EV s finanční podporou obce Petrohrad, výroba strašidelných postaviček, dlabání dýní, v 16.30 hod. vyjde lampionový průvod ke kapli Všech svatých, kde se uskuteční v 17 hodin koncert. Co s sebou: lampiony, baterku na zpáteční cestu. Od 15 hodin.

Kaple Všech svatých Petrohrad: Koncert – vystoupí komorní smíšený pěvecký sbor La Dolce Vita Sokolov. Vstupné dobrovolné. Občerstvení zajištěno. Povinná výbava: baterka na cestu zpět. V 17 h.

Bílá Růže Podbořany: Na Stojáka - White Rose Podbořany uvítá Na Stojáka! Vykvetou Lukáš Pavlásek, Karel Hynek a Daniel Čech. Od 21 hod.

NEDĚLE 3. LISTOPADU

Kostel sv. Petra a Pavla Podbořany: Mše sv. v 9 hod.

Kostel Krásný Dvůr: Mše sv. v 11 hod.

Kryry, farní kaple: Mše sv. ve 14 hod.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video