Úvod   /   Zprávy   /   Vyhněte se Podbořanům

Vyhněte se Podbořanům

Jan Vnouček 2012-03-21 00:01:00

Podbořany – Všichni řidiči, kteří nemusejí nevyhnutelně zajíždět do Podbořan by se tomuto městu měli na tři měsíce vyhnout. A pokud se do něj vydají, měli by pozorně sledovat objížďkové dopravní značení.  Vyzývá k tomu Alexandr Vasilenko z dopravního odboru Mě Podbořany. Opakovaně se totiž stává, že automobilisté přehlédnou výstražné cedule a ukazatele a komplikují pak dopravu v neprůjezdném středu města.

Ve směru od Žatce vede objízdná trasa do centra města přes Blšany a Očihov a ve směru od Kadaně přes Krásný Dvůr a Buškovice. Tranzitní nákladní vozy jedoucí od Vroutku či Nepomyšle se mohou vydat do Kadaně přes Buškovice a Krásný Dvůr. Kamióny mířící z tohoto směru do Žatce nejlépe uzávěru objedou přes Kryry a Očihov. Od začátku března v Podbořanech probíhá úplná rekonstrukce mostu v Dukelské ulici. Silniční přemostění Doláneckého potoka bylo strženo a staví se nové. Podle stavebního harmonogramu se doprava vrátí do původního stavu nejpozději do konce června, kdy se nový most otevře.
„Snažíme se dopravní značení stále vylepšovat, aby bylo pochopitelné i pro přespolní. Ale nemohu se věnovat jenom tomu, musím taky vyřizovat svou běžnou agendu,“ ukazuje Vasilenko na spisy vršící se na jeho pracovním stole.

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video