Tento týden v Žateckých novinách

Hedvika Mašková 2020-02-18 10:39:00

Týdeník Žatecké noviny č. 7 vychází ve středu 19. února!

Ve třetím únorovém vydání Žateckých novin se dočtete o STUDII na hradby, ORKÁNU SABINA na Žatecku, rozsudku za PAŠOVÁNÍ DROG do Věznice Nové Sedlo, DOBROČINNÉ SBÍRCE v Holedeči, valentýnském koncertu ŠANSONU v prostorách staré spořitelny, vyhlášení ARCHITEKTONICKÉ SOUTĚŽE na revitalizaci Havlíčkova náměstí, REAKCI NA MASOPUST od jedné z našich čtenářek a ANKETĚ OSOBNOST ŽATCE. Velký rozhovor tentokrát přinášíme s FRANTIŠKEM BLAHOUTEM, a to o nově vznikajícím LETECKÉM MUZEU v Bezděkově.

Sportovní strana nabídne třetí prohru v sezóně pro STOLNÍ TENISTY, návrat FOTBALISTŮ ze soustředění v Chebu, další mistrovský turnaj ve FLORBALE na domácí palubovce, výsledky dalšího kola MEMORIÁLU M. HOMOLY v Postoloprtech, výhru TENISTŮ na domácím turnaji ve čtyřhře, prohru ŽATECKÝCH KUŽELKÁŘŮ v České Kamenici, čtvrté kolo soutěže v BOWLINGU, bronzovou medaili ze Strahova pro RADKA VOSTŘELA a tréninkový zápas OBČASNÉHO SDRUŽENÍ nad týmem ze Slovenska.  

Na kulturní straně najdou čtenáři pozvánky na kulturní a volnočasové AKCE na Žatecku, jako například na PŘEDNÁŠKU o H. Kudlichovi – osvoboditeli sedláků, nebo reportážní fotografii z MATURITNÍHO PLESU Gymnázia Žatec a předání daru v podobě PIÁNA v domově pro seniory.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin. 

Napsal(a): Hedvika Mašková

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video