Chomutovské zastupitelstvo zasedne v pondělí 4. května

Redakce 2020-04-30 12:23:41

CHOMUTOV (spe) — S ohledem na vyhlášený nouzový stav, v jehož rámci bylo omezeno konání zasedání zastupitelstev, bylo dubnové jednání zastupitelstva města Chomutova přeloženo na pondělí 4. května 2020.

Vzhledem k prodloužení nouzového stavu však proběhne zasedání zastupitelstva v omezeném režimu. „V hlavním jednacím sále bude vyloučena přítomnost široké veřejnosti, pro kterou bude vymezen prostor v Rytířském sále. I tady však budou muset být dodržena hygienická nařízení, proto bude kapacita míst vyhrazených pro veřejnost omezena,” objasnil tajemník chomutovského magistrátu Robert Plechatý a dodal, že u vstupu do budovy budou k dispozici jednorázové roušky a dezinfekce. V případě jakýchkoli dotazů ze strany občanů budou mít možnost interpretovat své dotazy písemnou formou a zastupitelé nebo zaměstnanci magistrátu na ně následně odpoví.

Zastupitelé na jednání dorazí v plném počtu, v zasedací místnosti však budou sami. Úředníci, kteří bývají přítomni na každém jednání, budou tentokrát rovněž odděleni v jiných prostorách. Jednání se zúčastní také strážníci Městské policie, kteří budou dohlížet na klidný průběh zasedání a na dodržování všech nutných opatření.

Přímý přenos jednání bude možné sledovat na bit.ly/Chomutov_YT.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video