Fotogalerie: Táborníci navštívili Zoo Plasy

Alla Želinská 2020-07-30 16:53:00

Účastníky letního příměstského tábora při DDM Žatec čekal ve čtvrtek 30. července výlet vlakem přes malebnou krajinu kolem Kryr, Blatna, Žihle do Zoo Plasy a Cesta kolem světa, kterou nabídlo minigolfové hřiště v areálu.

Děti spolu s vědoucími Jarčou a Dančou se prošli devíti zeměmi všech světových kontinentů a podívali se do několika časových období. Minigolf má celkem osmnáct jamek, napříč všemi zeměmi – Japonsko, Řecko, Karibik, Mexico, Afrika, ale i Dinosauria nebo Transylvania atd. Cestou děti potkaly surikaty, lemury, makaky, klokana, želvy, černou labuť a mnoho dalších. Ocitly se i v strašidelné chatrči a na pirátské lodi. Do zoo v Plasech se horkého slunečného dne vydaly stovky dalších rodin, skupinek, turistů a na úzkých cestičkách Fantasy golfu, jednotlivých stanovištích, v obchůdku i občerstvení to bylo znát. Závěrečná svačinka ale všechny opět povzbudila na cestu zpět. Někdo si dal párek v rohlíku, pizzu, nebo zmrzlinu či ledovou tříšť a na památku si koupil suvenýr. Všichni to přežili a výlet se moc líbil. Sláva nazdar výletu, nezmokli jsme a jsme tu, sluníčko nám svítilo a všem se to líbilo! :-) 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video