Tento týden v Žateckých novinách

Hedvika Mašková 2020-09-01 11:34:00

Týdeník Žatecké noviny č. 35 vychází ve středu 2. září!

V prvním zářijovém vydání Žateckých novin se dočtete o VELKOPLOŠNÉ MALBĚ na mostním pilíři, bronzovém ARCHITEKTONICKÉM NÁVRHU na revitalizaci Havlíčkova náměstí, KRÁDEŽI v Kauflandu, DVOU HAVÁRIÍCH nedaleko Velichova, ČESTNÉM UZNÁNÍ pro hudební skupinu Aquarius, bezděkovském DNI S HOPÍKEM, nových LODIČKÁCH brázdících řeku Ohře, OBAVÁCH Z KORONAVIRU, které zrušily Sedlofest, plánovaném ODHALENÍ FASÁDY leteckého muzea a UCTĚNÍ PAMÁTKY válečných letců, MOŽNOSTI PRÁCE pro nezaměstnané ve věku 55 let a více, KONCERTU KAPELY ZRNÍ v kapucínské zahradě a informacích od MĚSTSKÉ POLICIE. A již skončila také ANKETA OSOBNOST ŽATCE 1990-2020. Ve velkém rozhovoru na společných stranách jsem vyzpovídala NADĚJNÉHO RYBÁŘE Artura Zoula z Libočan.

Sportovní strana nabídne krutou sobotní PROHRU SLAVOJE, nominaci kajakářky LUCIE NESNÍDALOVÉ na Mistrovství Evropy ve vodním slalomu juniorů, chystaný KRAJSKÝ PŘEBOR mladších žáků žateckého a lounského fotbalového klubu a PROHRU FK BLAŽIM na hřišti v Lenešicích. Poradíme vám, kam můžete o víkendu VYRAZIT ZA SPORTEM a jak je na tom FOTBALOVÝ VÝSLEDKOVÝ SERVIS po druhém kole.

Na kulturní straně se dočtete o AKCEMI NABITÉM PÁTKU A SOBOTĚ, které nahradí letos neuskutečněnou Dočesnou. Kam se vydat na další akce, se dozvíte v KULTURNÍM SERVISE.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin.

Napsal(a): Hedvika Mašková

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video