Fotogalerie: Krušnohorský regiofest tentokrát na bývalém fotbalovém stadionu

Redakce 2020-09-24 15:34:00

CHOMUTOV (red) — MAS Sdružení Západní Krušnohoří, z. s., ve spolupráci se Statutárním městem Chomutov, pořádá letos již počtvrté KRUŠNOHORSKÝ REGIOFEST. Až do 19 hodin, na ploše bývalého fotbalového stadionu vedle Městských lázní Chomutov (za sportovní halou) v ul. Mostecká v Chomutově, si můžete u regionálních producentů zakoupit jejich produkty, nechybí ani ukázky řemesel.

Prezentace regionálních produktů formou prodejních trhů je osvědčeným nástrojem, jak podporovat drobnou regionální ekonomiku. Návštěvníci mají možnost zakoupit si jedinečné regionální produkty a výrobky jako např. domácí med, medovinu, mošty, sirupy bez konzervačních látek, džemy, ručně zdobené perníky, různé cukrovinky, víno, burčák, domácí langoše, tradiční trdelníky, koření, bylinky, lázeňské oplatky, mýdla, šperky z různých materiálu, sukulenty, háčkované hračky, keramiku, vypalované výrobky ze dřeva (cedulky, vařečky, klíčenky a jiná dekorace), šité tašky a batohy, výrobky z vlny a další a další.

Pro děti je zde zábavný program ať už soutěže či dílničky, kde si mohou vyzkoušet různá řemesla. K vidění je i zemědělská technika, resp. traktor, který umožňuje dětem se v něm svézt. Během celého dne bude probíhá hudební doprovodný program. Celým dnem bude provázet Dana Nepovímová.

Akce se koná pod záštitou hejtmana Ústeckého kraje pana Oldřicha Bubeníčka a primátora statutárního města Chomutova JUDr. Marka Hrabáče. SM Chomutov je spolupořadatelem akce. 

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video