Do centra pošta i lékař

Jan Vnouček 2012-05-06 00:01:00

Nepomyšl – Dobré zprávy pro občany Nepomyšle. Pošta se nakonec do rekonstruovaného Multifunkčního centra stěhovat bude. A nejen to. Podle slov starosty Josefa Lněníčka se část prostor v bývalé škole nově vyhradí i pro lékařskou ordinaci. Ještě nedávno se přitom zdálo, že připravovaná místnost zůstane prázdná, protože Česká pošta odmítala nepomyšlskou pobočku přestěhovat. Odůvodnovala to tím, že v budoucnu chystá její přeměnu na pouhé výdejní místo.

„Nabídli jsme poště stěhování na naše náklady. Původně to odmítali, ale nakonec souhlasili s tím, že nejsou schopni zaručit, jak dlouho nám tu kamennou pobočku zachovají. Spojili jsme se s jejich projektantem a prostory upravíme podle jeho připomínek,“ uvedl Lněníček.
Starosta slibuje také praktického lékaře, i  když jen na několik hodin týdně. „Prostor pro něj jsme našli v poschodí.  V současné době se dokončuje po projektová dokumentace a vyřizují se nezbytná úřední povolení,“ dodal.

 

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video