Žateckým seniorům dorazil na zahradní slavnost zazpívat Daniel Hůlka

Hedvika Mašková 2021-06-30 10:00:00

Příjemné odpoledne zalité sluncem a muzikou si dopřáli klienti, zaměstnanci a jejich blízcí v žateckém domově pro seniory, kde se konala letošní první zahradní slavnost. Zvláštním hostem byl operní a muzikálový zpěvák Daniel Hůlka.

,,Dovolte mi, abych zahájil letošní první zahradní slavnost, protože po roce, který byl asi tím nejhorším, jaký jsme ve svých životech zažili, se konečně můžeme v takto krásném počtu za slunečného počasí společně s hudbou sejít a těšit se na příjemné odpoledne,” přivítal všechny předminulou středu na zahradní slavnosti ředitel Domova pro seniory a Pečovatelské služby v Žatci Petr Antoni a doplnil: ,,Rád bych poděkoval celému našemu týmu, všem obyvatelům a také rodinám, že jsme společně, byť to bylo někdy na hranici možnosti a únosnosti, zvládli covidový rok na výbornou. Doufám, že touto zahradní slavností se symbolicky vracíme k normálním časům.”

Tradiční akci v areálu žateckého domova pro seniory si nenechala ujít ani starostka města Zdeňka Hamousová, která se se vše-mi přítomnými přivítala a rovněž poděkovala a vyslovila svůj obdiv všem zaměstnancům a obyvatelům Domova: ,,Že jste se s covidem vypořádali dobře je známka toho, že se tu můžeme vidět. Zábava a nálada bude dnes určitě vynikající, tak ať nám vydrží celé léto i na podzim, kdy přijdou asi trošku náročnější časy. Važme si zdraví. I jiné ročníky, mladší než jsme my, si v loňském roce sáhli na to, jaká je hodnota zdraví, ke které musíme přidat ještě jednu důležitou hodnotu, a to potkávání mezi sebou”

Po úvodních slovech se mohla rozjet hudební zábava, o kterou se postaralo duo Music Band. Nechybělo ani bohaté občerstvení - buřty na rožni, pivo a sladké řezy. Hlavním hostem odpoledního programu byl pak zpěvák Daniel Hůlka, kterého Domov mohl pozvat díky sponzorskému daru manželů Markupových.

,,V Žatci vystupuji asi úplně poprvé. Na Žatec mám ale daleko starší vzpomínky. Ještě když jsem byl volejbalista, tak jsme sem jezdili hrát volejbal, protože tady byl vojenský klub, kde byli moji kamarádi na vojně. Mám tedy Žatec spíše než s vystupováním spojený s dobou, kdy jsem hrál volejbal,” prozradil před svým vystoupením zpěvák Daniel Hůlka.



První píseň, kterou si pro zahájení známý interpret vybral, byla z muzikálu Baron Prášil. Následovaly skladby z dalších muzikálů, jako Kat Mydlář a Dracula. Nechyběla ani populární píseň s názvem ,,Déšť, vůz a pláč”.

Hlas pana Hůlky se rozléhal nejenom areálem žateckého domova pro seniory, zajisté jste ho mohli zaslechnout, i když jste procházeli kolem.

Zahradní slavnost konaná minulou středu byla letošní první. Další čeká na zdejší seniory na konci července. V rámci Dočesné jinak pak za nimi začátkem září do-razí dechová kapela Doubravanka.

Fotogalerie ze Zahradní slavnosti ZDE.


Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video