Žatecké letní kino se otřáslo v základech!

Hedvika Mašková 2021-09-02 14:00:00

Pěkné počasí je tím největším splněným snem, které si mohou pořadatelé akcí pod širým nebem přát. Ze sluníčka, které se během odpoledne občas schovalo za mraky, se předminulou sobotu radovali také organizátoři druhého ročníku multižánrového festivalu NaFest konaného v areálu žateckého letního amfiteátru. Kromě parádního počasí dorazila i skvělá muzika, kterou si však oproti loňskému roku, ke zklamání pořadatelů, dorazilo poslechnout o něco méně diváků.

Necelou hodinku poté, co se brány festivalu otevřely, odstartoval hudební odpoledne žatecký interpret PJ a Poemistix Beats. Následovala kapela Zakázáný Ovoce a po nich Hot Pants. Do té doby se akce nesla v umírněnějších tónech. Pak nastoupila metalová kapela Hand Grenade a po nich skupina The.Switch, které pořádně zatopily pod kotlem. Všichni přítomní diváci však již netrpělivě vyhlíželi hlavní hvězdu celého festivalu, kterou byl Marpo se svou kapelou TroubleGang. Borci, co dokázali vyprodat O2 arénu, návštěvníky v rytmech rap rocku pořádně rozhýbali.

,,S průběhem akce jsem velmi spokojen, vše probíhalo na jedničku! Interpreti pěli chválu na organizaci zákulisí i kvalitní ozvučení. I přesto, že nám přálo počasí, mrzí mě nižší návštěvnost než na loňském prvním ročníku,“ sdělil nám po festivalu jeho organizátor Jakub Grežo.

Popiska foto:

Organizátoři festivalu NaFest chtějí dát každý rok prostor vystoupit na pódiu po boku velkých hvězd jednomu z místních interpretů. Loni to byla kapela Najust, letos odstartoval celý festival žatecký rapper Pavel Broum alias PJ společně s beatmakerem, který si nechává říkat Poemistix. PJ diváky seznámil nejenom s písněmi ze své nové desky ,,TOMAN”, ale zazpíval i několik starších kousků.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video