Nehoda mezi Radíčevsí a Sýrovicemi: riskantní předjíždění skončilo tragicky

Alla Želinská 2021-09-09 16:57:00

Jeden muž zemřel, dvě ženy byly přepraveny se zraněními do nemocnice - to jsou následky tragické dopravní nehody ze středy 8. září dopoledne. K nehodě došlo na silnici I/27 Žatec – Plzeň mezi Radíčevsí a Sýrovicemi - za odbočkou na Milčeves.

68letý muž z Lounska zemřel. Dvě ženy utrpěly zranění vyžadující hospitalizaci v nemocnici. 

Jak k nehodě, která se stala ve středu kolem 9. hodiny dopoledne, přesně došlo, vyšetřují kriminalisté. „K nehodě došlo při předjíždění. Osobní auto jedoucí ve směru od Radíčevsi na Sýrovice předjíždělo autobus. Přitom došlo ke střetu osobního automobilu postupně se dvěma protijedoucími osobními vozidly a předjížděným autobusem,“ popsala policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Muž, který zemřel, řídil auto, v němž předjížděl autobus jedoucí před ním. Při nehodě měly být zraněny další dvě ženy, které byly převezeny do nemocnice. Silnice je po dobu zásahu záchranných složek byla uzavřena a dopravu odkláněli policisté.

Od začátku letošního roku zemřeli v okrese Louny v důsledku dopravních nehod čtyři lidé. 

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video