Trenér jde příkladem, vyhrává

Redakce 2011-06-06 00:00:00

Louny – V zápase 4. kola 2. ligy smíšených družstev, odehraném na kurtech TK Louny v Masarykových sadech v sobotu 28.5., podlehlo lounské A družstvo silnému týmu TK PBtisk Bohutín 3:6 na zápasy. Lounské příznivce alespoň potěšil Jiří Šupol, který jako jednička týmu nedal svému soupeři Pileckému šanci a jednoznačně zvítězil po setech 6:1 a 6:2. Svými výkony dává tento sportovní veterán a trenér dobrý příklad svým svěřencům z řad lounské tenisové mládeže.

Po minulém úspěchu, kdy v důležitém souboji o záchranu ve 2. lize zvítězili v Ostrově nad Ohří 6:3, jsou tenisté TK Louny v osmičlenné tabulce 2. ligy zatím na 6. místě. V sobotu 4. 6. zajíždí lounský tým k dalšímu zápasu do Klatov. Nejbližší domácí utkání je na pořadu v sobotu 18. 6. od 10:00 hodin proti Severočeské tenisové o.s.
B družstvo TK Louny hraje nejvyšší severočeskou regionální soutěž (zahrnující družstva z Ústeckého a Libereckého kraje) – 1. divizi. V šestičlenné skupině mu zatím patří slušné třetí místo, a to přesto, že po vydřeném domácím vítězství před dvěma týdny nad LTC Panorama Teplice v poměru 5:4 nyní v sobotu prohrálo na kurtech Viamontu Teplice 1:8 na zápasy.
Z mládežnických družstev uspěli mladší žáci, kteří v neděli 29.5. vyhráli v Bílině 7:2 na zápasy. V družstvu, jehož členy jsou chlapci a dívky ročníků 1999, 2000 a 2001, podávají nejlepší výkony Dominik Nový a Jan Budínský.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video