Den plný dobré nálady, skateboardingu, přátelství a pohody

Hedvika Mašková 2021-09-24 14:00:00

V rámci akce Žatecké dvorky proběhl první zářijovou sobotu ve skateparku pod Nákladní ulicí druhý ročník Skejt academy, jehož součástí byla i řada soutěží pro začínající i zkušené skejťáky.

,,Mezi disciplínami byl slalom mezi kužely nebo odrážení z místa. A pak session na jednotlivých překážkách, které se jely po patnácti minutách,” uvedl organizátor Pavel Broum a doplnil: ,,Účast byla hojná a úroveň triků vysoká, je jen škoda, že děti musejí stále jezdit v již zastaralém parku.”

Jedním z cílů letošní akademie bylo rovněž představit projekt, který připravil spolek Občasné sdružení s Domem dětí a mládeže Žatec, a tím je celoroční kurz, který by měl přivést děti k pohybu a především ke skateboardingu. ,,Kurz je určený pro děti, kteří se chystají se skateboardingem začít. Chceme jim ukázat, jak je to skvělá věc a předat jim tuto subkulturu ve formě, se kterou se ztotožní,” podotkl na závěr Pavel Broum.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video