Buškovický B-tým deklasoval Koštice

Jaromír Trávníček 2021-10-07 11:31:44

Hokejový výsledek. Koštice – Baník Buškovice B 0:9 (0:1)

Buškovický B-tým deklasoval v závěru září při svém nájezdu do Koštic domácí celek. Ten po mohutném nástupu a tlaku hostů odolával díky výbornému brankáři, a to až do 45. minuty, kdy se hrdina předchozích okamžiků stal smolařem dne a namazal na úvodní branku Šimlovi, který nepohrdl a pohodlně uklidil míč do prázdné branky, 0:1.

Hned po přestávce se o slovo přihlásil pravý obránce a vedoucí střelec tabulky IV. třídy Umlauf a nádhernou křížnou střelou zvýšil na 0:2. Třetí branku přidal Troch, který se krásně uvolnil po průnikové přihrávce a obešel i domácího brankáře. Čtvrtý gól, který po mlýnici v malém vápně zaznamenal Kasman, zůstane na dlouhou dobu velkým tématem. Poděkování za něj patří domácím hráčům, kteří bojovali ze všech sil o každý míč, ale gól, který rozhodčí neviděl (míč v bráně) sami nahlásili. Gesto velké fair-play, které se často bohužel nevidí. Buškovičtí přidali ještě dalších pět branek a vyhráli 0:9.

Své vítězství si z tohoto utkání odnesli i hráči Koštic, kteří bojovali o každý metr, a i když se jim nedařilo a hráli v emocích až do konce, zápas nevypustili, přesto přiznali gól, který sice byl, ale nebýt jejich apelu na rozhodčího, hra by pokračovala dále. Velké uznání tak putuje do Koštic.

Napsal(a): Jaromír Trávníček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video