VIDEO: V Ročově vykradli benzínku, policie prosí o pomoc

Redakce 2022-02-11 14:09:47

Lounsko - Policie pátrá po mužích, kteří ukradli cigarety v Ročově.


Lounští kriminalisté pátrají po neznámých pachatelích, kteří se v sobotu 5. února krátce před čtvrtou hodinou ranní vloupali do objektu benzinové čerpací stanice v obci Ročov na Lounsku. Pachatelé se na místě pohybovali přes hodinu, než se odhodlali k vloupání. Zřejmě je vždy něco vyrušilo, například projíždějící vozidla. O činnost na místě se podělili, jeden z nich za užití násilí vnikl přímo do objektu, druhý hlídal venku. Odcizili krabičky a kartony cigaret v celkové hodnotě přibližně 40 tisíc korun. S tímto lupem pak utekli na silnici vedoucí na obec Třeboc. Nasedli do blíže nezjištěného vozidla, které měli zaparkované kousek opodál a odjeli směrem na Třeboc v okrese Rakovník, kde se jejich stopa ztratila.

Oba muži byli maskovaní, jeden z nich byl silnější postavy a při vniknutí do objektu skrze prosklené dveře se pořezal na pravé ruce, díky čemuž kriminalisté na místě zajistili biologické stopy. Druhý muž byl hubené postavy.

K objasnění tohoto případu kriminalisté potřebují zjistit totožnost mužů zachycených na videu. V případě, že jste některého z mužů poznali, anebo jste v inkriminovanou dobu například projížděli kolem zmíněné benzinové stanice a mohli byste k události poskytnout policistům informace, obraťte se, prosím, na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu.

Video z vloupání na: https://youtu.be/1yeejGKXCX4

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video