Automobilky v nejistotě, v Kiswiru ale nabírají

PR článek 2022-03-17 15:34:00

V zóně Triangle investuje výrobce drátů do pneumatik, firma Kiswire do nových kapacit a zvyšuje výrobu. Potřebuje k tomu desítky nových kolegů - www.kiswire.cz.

Téměř celým automobilovým průmyslem zmítá nejistota z budoucího vývoje. Jsou ale i výjimky. Mezi nimi je i výrobce drátů do pneumatik, firma Kiswire Cord Czech z průmyslové zóny Triangle na Žatecku, která pravidelně rozšiřuje svůj výrobní areál a hledá nové kolegy.

„V důsledku vývoje v posledních týdnech nepřináší zaměstnání v automobilovém průmyslu zdaleka takovou jistotu, jako tomu bylo třeba před dvěma lety. O naše výrobky zájem je. Pneumatiky si musíte koupit, i když je auto staré třeba 20 let. I proto v areálu investujeme a vytváříme zajímavé pracovní příležitosti v regionu,“ říká manažer firmy Kiswire Václav Skála.

Pestrá práce čtvrt hoďky od domu

Jak si představit výrobu drátů? „Určitě to není žádná pásovka. Člověk celou směnu nevykonává jednu opakující se činnost. Je to pestrá i když odpovědná práce. No a cesta do práce většině z nás tady zabere jen asi čtvrt hoďky,“ vypočítává výhody spojené s Kiswire Lukáš, který pracuje jako operátor výroby.

Jen kmenoví zaměstnanci

Přestože Kiswire v Trianglu vyrábí teprve pět let, mají zde jasno, jak přistupovat k zaměstnancům. „Naši zaměstnanci jsou opravdu "naši" - nezaměstnáváme přes agenturu. Není nás mnoho, proto se dokážeme všem věnovat a udržet rodinnou atmosféru,“ říká Simona Petrásková, která má na starosti péči o zaměstnance. Podle průzkumu je s podmínkami v Kiswire spokojeno devět z deseti zaměstnanců.

V Kiswire Cord Czech můžete počítat s nárůstem platu po prvních třech měsících, s měsíčními a ročními odměnami a dalšími navýšeními za certifikace. Zaměstnanci dostávají také příspěvek na stravování nebo příspěvek na dojíždění. Pokud se chcete podílet na výrobě drátů, není nic jednoduššího než se podívat na volné pozice na www.kiswire.cz.

Napsal(a): PR článek

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video