Město vyslyšelo prosbu občanů. Na Velichově vyrostlo nové dětské hřiště

Hedvika Mašková 2022-12-05 10:00:00

Město se skládá ze sedmi místních částí - Žatec, Bezděkov, Milčeves, Radíčeves, Trnovany, Velichov a Záhoří. Ne na všechny své osady však dle jejich obyvatel myslí stejnou měrou. Občané Velichova se proto obrátili s několika prosbami na nové vedení města, a to je vyslyšelo. Nyní se velichovští pyšní novým dětským hřištěm.

,,Vedení města mělo schůzku s občany Velichova, při níž bylo sděleno několik proseb. Podle tamějších obyvatel je Velichov Žatcem opomíjen,” sdělil našim novinám radní Josef Hodina a doplnil: ,,Velichovští chtěli na fotbalovém hřišti vybudovat herní prvky pro děti a vysázet několik stromů.”

Ku spokojenosti občanů Velichova tak druhý listopadový týden vzniklo nové hřiště pro malé a starší děti, jehož součástí je klouzačka, horolezecká stěna, houpačky, kolotoč a několik dalších prolézaček. K tomu přibyly malované lavičky a vysázeno bylo i několik stromů.

,,Herní prvky na dětském hřišti v obci Velichov stály město 465 975 Kč,” dodala na závěr, na kolik tato investice Město Žatec přišla, Martina Mrázková z odboru místního hospodářství a majetku.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video