Hasiče z Bitozevsi potěšil děkovný dopis

2022-12-14 13:36:00

Zásahy u dopravních nehod jsou často velmi vypjaté a hasiči při nich musí mnohdy poskytovat i první psychickou pomoc. Za svůj profesionální přístup byli předminulé úterý pochváleni formou dopisu hasiči ze stanice Bitozeves. Jeho znění si nenechali pro sebe a podělili se s ním se svými fanoušky na sociálních sítích.

,,Chtěli bychom poděkovat jednotce HZS Bitozeves za vyproštění naší dcery (jméno na sociálních sítích začerněno) při autonehodě, dne 21. 11. 2022 ve večerních hodinách. Především pak panu (jméno na sociálních sítích začerněno) za jeho lidský a profesionální přístup, naší dceři se věnoval, uklidňoval ji, informoval o skutečnostech, které budou následovat, a po psychické stránce ji velice podpořil. Dcera si je plně vědoma toho, co se stalo, jaká péče jí z vaší strany byla věnována. Proto jsme se rozhodli vám touto cestou poděkovat. Jsme panu (jméno začerněno) velice vděčni za péči a podporu, kterou dceři poskytl,“ je psáno v dopise adresovaném Hasičskému záchrannému sboru Bitozeves, který uvedl, že jej dopis moc potěšil.                   

Foto: HZS Bitozeves
   

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video