Volno trávil na Markvarci, v Superlovu ,,obral" lovce o šest set tisíc korun

Redakce 2023-04-06 09:36:10

Jezdíval na chatu na Markvarci, v létě se zúčastňoval populárního stanového tábora ,,Na Berounce", který v Újezdu nad Zbečnem už několik desetiletí pořádá TJ Sokol Domoušice. V minulých dnech se Michal Lecko, který pracuje jako social media manager pro sportovní týmy, postavil tváří tvář všem pěti ,,lovcům" v televizním pořadu Superlov a dokázal je porazit. Mladí tak z televizní soutěže odešel s výhrou šest set tisíc korun.

Pro většinu lidí byla představa Superlovu, kde jeden soutěžící bojuje proti všem lovcům, jedno velké sci-fi. Může snad někdo porazit pět nejbystřejších mozků Česka? Jak je vidět v sobotních dílech, jde to. A Michalovi se to podařilo o neuvěřitelných 28 vteřin!

Za neuvěřitelně hladký průběh souboje, ve kterém lovce porazil o 28 vteřin a vyhrál doposud nejvyšší částku, kterou si kdo ze Superlovu odnesl, si soutěžící vysloužil potlesk ve stoje. A jak chce peníze využít? Část po svém, ale radost bude mít i maminka, které by chtěl pomoci splatit hypotéku.

Riskovat se občas vyplácí. Soutěžící Michal by o tom mohl vyprávět. Když přicházel, asi málokdo by odhadl, že právě on si odnese doposud nejvyšší vyhranou částku. Ondřej Sokol si z jeho mladistvého vzhledu dokonce dělat legraci. I když v prvním kole zodpověděl jenom dvě správné otázky, nezalekl se a v samotném finále se rozhodl utkat se všemi lovci a zabojovat o 600 tisíc korun. ,,Jeho naprosto koncentrovaný výkon všechny uchvátil. Včetně lovců. Ti totiž na rozdíl od Michala byli v pořádném stresu. Nejprve chyboval Kalkulátor, který popletl jméno matky Hérakla, následně Belladonna, která zaměnila autora knihy Případy doktora Dvořáka. Časový rozdíl byl ke konci tak veliký a chybovost soutěžícího tak malá, že na lovcích byla znát nervozita, jakou jsme u nich už dlouho neviděli. Především Kalkulátor v posledních vteřinách začal viditelně panikařit," uvedla k soutěžnímu dílu TV Nova. 

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video