Cesta přes Nechranice se zavře až 5. června

2023-05-17 14:42:04

Chomutovsko - Původně se měla silnice uzavřít už 15. května, uzávěra se o tři týdny posunula.

Stavba VD Nechranice – rekonstrukce krajních polí bezpečnostního přelivu přichází do fáze, kdy je bezpodmínečně nutné úplně uzavřít silniční komunikaci na trase Březno – Chbany (Podbořany). Úplná uzavírka začne platit 5. června 2023 od 6.00 hodin a skončí 8. prosince 2023. Budou se realizovat stavební práce, které vyžadují eliminaci dynamických účinků dopravy na konstrukci mostních opěr. Pro toto zajištění není možné mostní konstrukci používat ani pro osobní dopravu. Objízdné trasy povedou přes Žatec a Kadaň. Trvale platí zákaz průjezdu po spodní účelové komunikaci přes obec Nechranice. Tato komunikace bude k dispozici pouze pro vozidla autobusů, záchranných složek a pro vozidla s výjimkou. „Všechny řidiče žádáme, aby zákaz vjezdu na komunikaci pod hrází respektovali a nezpůsobovali zbytečné kolize. Zákaz vjezdu bude navíc zřejmě významně monitorovat Policie ČR,“ říká Jan Svejkovský, mluvčí Povodí Ohře.

Komentáře

Nabídky práce

PRACOVNÍK/PRACOVNICE v sociálních službách - DPS Podbořany

Nabízíme: stálý pracovní poměr * na plný úvazek * nástup možný ihned. Životopisy zasílejte na adresu: sulcova@domovpodborany.cz Bližší info na telefonu: 415 214 423; nebo: 733 714 024 nebo osobně u paní Šulcové v době od pondělí do pátku od 9.00 do 15.00 hodin.
Kontakt: paní Šulcová
Tel.: 733714024
WWW: https://www.domovpodborany.cz/
E-mail: sulcova@domovpodborany.cz

Poslední videa

Poslední zvonění v 1.B ZŠ nám. 28. října v Žatci

Poslední školní den v pátek 28. 6. 2024 také prvňáci ze třídy paní učitelky Evy Svobodové dostali svá první v životě vysvědčení.

Přehrát video
Den otevřených dveří VÚ Buškovice a vystoupení bubeníků

V závěru června 2024 Výchovný ústav, SŠ a SVP v Buškovicích pozval úředníky, podnikatelé, veřejnost, přátele na Den otevřených dveří. Vystoupili i bubeníci ze skupiny Australien Buš-kovice

Přehrát video