Policie hledá dívku a mladíka, možná jsou spolu

Redakce 2023-07-28 12:05:53

Chomutovsko - Chomutovští policisté pátrají po 14leté dívce, která v úterý 25. července odpoledne odešla z místa bydliště v Chomutově.

Dívka by se mohla pohybovat ve společnosti mladíka, který je z Kadaně a v současné době ho také hledají policisté, protože v pátek 21. července utekl z výchovného ústavu v Děčíně. Poznatky k pobytu nebo výskytu uvedených osob je možno předat na linku 158, případně na nejbližší oddělení Policie České republiky.

Dívka odešla v úterý 25. července odpoledne z místa bydliště v Chomutově. Večer po odchodu se nezletilá ještě ozvala matce a uvedla, že chce být se svým přítelem, se kterým by chtěla stanovat v Kadani a vrátí se za 14 dnů. Od té doby se neozvala a je nekontaktní. Nejedná se o její první útěk. Naposledy byla oblečena do černých tepláků, bílo-modré mikiny s nápisem, černého trička a bílých tenisek. Pohřešovaná by se mohla pohybovat na Kadaňsku, Karlovarsku a Chebsku.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video