V Kadani je rychlejší rentgen a CT

2024-02-15 07:48:00

Kadaň - Radiodiagnostické oddělení Nemocnice Kadaň výrazně prodlužuje ordinační dobu, aby vyšlo vstříc těm pacientům, kterým každodenní vytížení návštěvu zdravotnického zařízení v pracovní době komplikuje.

Zároveň se tím výrazně zmenší objednací doba a čekací lhůty se ještě více zkrátí. Od 1. února je možné přijít na rentgenové vyšetření bez předchozího objednání ve všední dny od 7:00 do 18:00 hodin.

Další novinkou, se kterou radiodiagnostické oddělení přichází, je možnost přijít na CT a sonografické vyšetření nejen od pondělí do pátku, ale také o víkendu. Ordinační doba tak v sobotu a v neděli bude na CT od 7:00 do 18:00 hodin a na sonografii od 8:00 do 14:00 hodin. Víkendové vyšetření bude možné pouze po předchozím telefonickém objednání a na těchto telefonních číslech: 474 944 428 nebo 474 944 703.

Nová ordinační doba tak výrazně zkracuje čas, kdy se pacient na vyšetření dostane a ve srovnání s okolními nemocnicemi, kde se například na CT vyšetření čeká týdny, se k nám dostane během několika dnů.

Radiodiagnostické oddělení disponuje nejmodernější zobrazovací technologií a zajišťuje komplexní rentgenová, sonografická a CT vyšetření nejen pro vlastní nemocnici, ale i pro většinu zdravotnických subjektů v širokém okolí. Poslední dva rentgenové a čtyři ultrazvukové přístroje zakoupila nemocnice v letech 2022 – 2023. Další dvě rentgenová pracoviště provozuje Nemocnice Kadaň v Klášterci nad Ohří a ve Vejprtech, kam je možné dostavit se také bez objednání.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video