Pro Klášterecké přibude autobus do Prahy

Redakce 2024-03-06 11:06:00

Klášterec - Od jarní změny jízdních řádů upravuje poskytovatel dopravy FlixBus trasování regionální linky mezi Brnem a Karlovými Vary a přidává zastávku v Klášterci nad Ohří.

Na stejném spoji přibude i zastávka na Letišti Václava Havla Praha. Děje se tak v souladu se strategií společnosti Flix postupně zvyšovat počet malých měst ve své síti a posilovat jejich spojení s metropolemi a regionálními centry.

Více možností pro cestování budou mít obyvatelé Brna i severozápadních Čech od březnové změny jízdních řádů. Denní linka FlixBusu bude na trase mezi Brnem a Karlovými Vary nově zastavovat v Klášterci nad Ohří a na Letišti Václava Havla Praha.

„Nové trasování přinese obyvatelům Brna, Loun, Chomutova a Karlových Varů přímé spojení s pražským letištěm. Obyvatelům Klášterce nad Ohří se otevřou nové možnosti cestování v rámci regionu i do hlavního města,“ uvádí mluvčí společnosti FlixBus Martina Čmielová.

Spoje na této trase budou od 3. března vyjíždět z Karlových Varů denně v 6:30, v Klášterci nad Ohří zastaví v 7:00, z Chomutova odjedou v 7:25, z Loun v 8:05, na pražském letišti zastaví v 8:45, po zastávce na Hradčanské přijedou na Florenc v 9:25 a do Brna dorazí ve 12:10. V opačném směru odjíždí autobus z Brna ve 13:10, na Florenci zastaví v 16:00, na letiště v Praze dorazí v 16:40 a v Klášterci zastaví v 18:25. Na konečnou do Karlových Varů přijede v 19:05.

Startovací cena jízdenek na pražské letiště je z Brna od 199 Kč, z Chomutova 119 Kč a z Karlových Varů 139 Kč. Cena jízdenky z Klášterce nad Ohří do Prahy začíná také od 139 Kč, z Karlových Varů lze cestovat do Klášterce od 49 Kč. 

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video