Sport a rekreace u vodního díla... Podněty předají investoru

Alla Želinská 2024-03-27 11:30:00

Na posledním jednání vedení města Kryry s Povodí Ohře a projektanty vodního díla Kryry, které proběhlo 28. února, byly prezentovány možné typy využití území u budoucí přehrady ke sportu (turismu, cyklistiky, inline bruslení) a pro rekreační využití (založení piknikových míst, pláží, vyhlídek) a zároveň zajištění zázemí pro řízené podmínky rekreace (veřejné toalety, přípojky vody, návrhy decentralizovaných parkovacích ploch, sportovních a rekreačních ploch apod.)

„Dále byl představen zá-měr vybudování oblasti infocentra na hranicích katastru Kryry a Petrohrad s tím, že zde by byla oblast vhodná pro pláže, rekreaci, festivalovou plochu nebo zbudování základního turistického východiště s parkovištěm s možností rozšíření, pokud by si to vytíženost v budoucnosti vyžádala,“ popsal jednání starosta Kryr Václav Kadleček.

Projektanti spolu s investorem požádali kryrské zastupitele a přítomné občany města o to, aby se se svými podněty aktivně zapojili do přípravy záměru v oblasti rekreačního využití.

Podněty využití lidé mohli zasílat na podatelnu městského úřadu do neděle 24. března. Následně budou předány investorovi k dalšímu využití a zapracování do záměru vodního díla Kryry. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video