Hokejbalové hřiště v Žatci se dočká opravy

Hedvika Mašková 2024-04-24 10:19:00

Rekonstrukce zanedbávaného hřiště nedaleko hřbitova byla jedním z návrhů participativního rozpočtu v minulém roce. Kvůli vysoké finanční náročnosti však projekt až do samotného hlasování neprošel. Přesto se ho město Žatec rozhodlo zrealizovat. K opravě by mělo dojít ještě letos. Navrhovatelem zlepšení stavu hřiště byl Ondřej Bayer. Na potřebu rekonstrukce upozornil na letošním prvním jednání nově vzniklé Komise mladých také jeden z členů Kristián Balon.

,,Oprava hřiště v ulici K Perči je plánována na podzim letošního roku, případně na jaro roku 2025, a to v závislosti na zpracování projektové dokumentace a získání potřebných povolení,” vysvětlila našim novinám vedoucí odboru rozvoje města Kateřina Mazánková a dále doplnila: ,,Součástí bude oprava povrchu hřiště, oprava oplocení, umístění basketbalových košů, případně branek. Cena bude stanovena po zpracování projektové dokumentace.”         

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video