Ošahával ženu ve městě, chytili ho do hodiny

Redakce 2024-04-26 14:27:06

Chomutov - Díky včasnému oznámení a rychlé reakci policistů se ve čtvrtek podařilo dopadnout původně neznámého muže, který měl dopoledne v Chomutově obtěžovat mladou ženu.

Když 19letá dívka procházela místem v blízkosti cyklostezky u křížení ulic Dostojevského a Krátké, doběhl ji neznámý muž, který jí měl beze slov zezadu sáhnout dlaní do rozkroku. Vylekala se a silně vykřikla, poté se na muže otočila a viděla, že její hlasitá reakce ho také zaskočila a sám se lekl. Ona pak v křiku pokračovala a dotyčný utekl pryč. Napadená událost za pár minut oznámila policistům a muže jim celkem podrobně popsala. Policisté informace k popisu neznámého ihned předali všem hlídkám, přičemž si jedna z nich při propátrávání širšího okolí místa události všimla muže, který tomuto popisu odpovídal. Policisté ho zastavili, ztotožnili a zadrželi. Třiadvacetiletého Chomutovana, který se k popsanému jednání doznal, vyšetřovatel ještě v ten den obvinil ze spáchání trestného činu výtržnictví. Protože byl již dříve za obdobné jednání soudně trestán, hrozí mu nyní u soudu až tříleté odnětí svobody.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video