Výstaviště uvítá 26. ročník výstavy Autosalon Louny

Redakce 2024-05-16 11:03:41

Součástí tradiční výstavy jsou další dvě - Rodina a volný čas a Řemesla a kreativita. Velkolepé trojvýstavy se uskuteční od 17. do 19. května. Tento jedinečný veletrh spojí tři tematicky rozdílné výstavy pod jednu střechu a představí bohatý program pro celou rodinu. Autosalon Louny 2024 nabídne úchvatnou expozici osobních a užitkových automobilů, motorek, čtyřkolek a karavanů. Výstava se zaměří na představení novinek od předních automobilových značek jako Škoda, Volkswagen, Toyota, Peugeot, Kia, Renault. Návštěvníci budou mít možnost vyzkoušet si vozidla přímo na místě a těšit se mohou i na speciální výstavní slevy.

Výstava „Rodina a volný čas“ a „Řemesla a kreativita“ nabídnou zábavu a inspiraci pro domácnost a volnočasové aktivity. Výstavy představí vše od hraček a oblečení až po originální řemeslné výrobky a chovatelské potřeby," zve ředitelka výstavy Štěpánka Portz. Nabídne také doprovodné akce a atrakce pro návštěvníky: Ukázky a aktivity Hasičského záchranného sboru – stříkání vody na terč, ukázky slanění z výškové techniky, ukázky vyproštění zraněné osoby z havarovaného vozidla pomocí hydraulického nářadí o hašení hořícího jedlého oleje. Policie ČR – Ukázka kriminalistické techniky a vozidel. Škoda Kodiaq s Pit rámem v barvách PČR, motocykl v barvách PČR, dodávkou v barvách PČR a s Ferrari v barvách PČR, Land Cruiser, služby cizinecké policie (dále jen SCP), dále termovizní dodávka SCP, Schengenbus SCP a policejní čtyřkolka, jízdy na čtyřkolkách zdarma, jízdy historickým vozidlem Škoda SDH, soutěže a hry pro děti, každé dítě si odnese odměnu, taneční vystoupení a ukázky výcviku dravých ptáků.

V sobotu je na programu košt vín, který nabídne skvělá vína vinařů z Podkrušnohoří a Českého středohoří. Čeká vás soutěž o hodnotné ceny za nejhezčí auto a nejzajímavější expozici, kolotoče.

Diamant Expo je přední organizátor veletrhů a výstav s dlouholetou tradicí a zkušenostmi v oboru. ,,Přijďte zažít víkend plný inovací, inspirace a zábavy pro celou rodinu na výstaviště Louny!" zvou pořadatelé.  


Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

SAMOSTATNÁ ÚČETNÍ - LOUNY

Jsme fandové digitálního účetnictví, umělé inteligence a moderních technologií a do naší lounské kanceláře hledáme novou posilu pro stálou nebo nárazovou spolupráci externí nebo interní formou. Předchozí zkušenost s účetnictvím je nutná, moderní technologie zaškolíme a zvládneme společně. Požadujeme ochotu učit se novým věcem, pozitivní, zodpovědný a aktivní přístup.
Tel.: 777197823
E-mail: info@arelas.cz


VŠEOBECNÁ ZDRAVOTNÍ SESTRA - Domov pro seniory Podbořany

Nástup možný ihned! POŽADUJEME: vzdělání zdravotníckého směru NABÍZÍME: pracovní poměr na plný úvazek a dobu určitou s možností prodloužení na dobu neurčitou; pracovní poměr na DPP nebo DPČ; zvláštní příplatek pro zdravotníky + příplatek za práci o víkendu a svátcích + odměny; 5 týdnů dovolené; příspěvek na dovolenou; příspěvek na penzijní pojištění; příspěvek na stravování; příspěvek na vitamínové prostředky + očkování; možnost dalšího vzdělávání. Profesní životopis zašlete na uvedený e-mail.
Kontakt: paní Šulcová
Tel.: 733714024
WWW: https://www.domovpodborany.cz/
E-mail: sulcova@domovpodbořany.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video