Antikotel zve „do pravěku” i na pořádnou hudební nálož

Redakce 2024-05-22 12:47:53

Louny - Již po 20. se v Lounech uskuteční přehlídka amatérských a regionálních kapel, která letos oslavuje svůj jubilejní ročník. Festival se koná 24. a 25. května 2024 v areálu lounské Stromovky a slibuje nabitý program pro celou rodinu.

V sobotu od 11 do 15 hodin bude připraven tematický program zaměřený na děti s podtitulem „Na skok do pravěku”. Děti se mohou těšit na pravěké dobrodružství plné her, soutěží, dílen a samozřejmě také odměn.

Pro dospělé je připraven bohatý hudební program. Na dvou podiích se vystřídá dvacet pět regionálních kapel. Až z Itálie přiletí zahraniční hostující kapela Skull Guru. Hlavním hostem festivalu bude legendární Prago Union. Sobotní program ve Stromovce potom zakončí ústečtí Basscoffee.

Vstupné na festival zahrnuje také program v restauraci Sféra, kde se v páteční a sobotní večer odehraje afterparty s elektronickou hudbou. Vystoupí zde dalších deset umělců. Na návštěvníky dále čeká bohatý doprovodný program a každý platící návštěvník od organizátorů dostane dárek.

Antikotel je jedinečná událost, na které se každoročně potkávají všechny generace. Přijďte si užít skvělou hudbu, zábavu a oslavit 20. narozeniny festivalu s námi!


Napsal(a): Redakce

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video