Padly flastry ze pěstí rozhodčímu, Baník vyloučili ze soutěže

Redakce 2024-06-08 19:29:00

Chomutov – V minulém kole nadstavby okresního přeboru dva hráči Baníku Březenecká napadli rozhodčího. Jeden z nich mu měl dokonce dát pěstí.

Tři červené karty řešila disciplinární komise. V zápise ze středy jsou uvedené tresty pro jednotlivé hráče i klub samotný.  Hráč Ladislav Červeňák, který vynadal sprostě rozhodčímu a dostal červenou, si nezahraje tři zápasy.

Martin Horký sprostě nadával rozhodčímu s tím, že si na něj počká po zápase. Poté, co dostal červenou, za neustálého nadávání do rozhodčího strčil. Komise mu dala stopku na půl roku.

Nejvyšší flastr dostal Jakub Veselý, který měl vyhrožovat protihráči, že ho po zápase zbije. Když dostal červenou, hnal se za rozhodčím a chtěl mu vytrhnout notes, při tom mu nadával. Když notes rozhodčí nepustil, vše korunoval tím, že dal rozhodčímu pěstí do obličeje. Od disciplinárky odešel se stopkou na dva roky a s pokutou deset tisíc korun.

Potrestán byl také klub Baník Březenecká. Komise vyloučila tým z okresního přeboru a dostal pokutu 20 tisíc korun. K tomu ještě tisícovku za nezvládnutou pořadatelskou službu a tři tisíce za kontumaci. Zápas byl kontumován pro Kláštereckou Jeseň 3:0. Proti rozhodnutí bylo možné se odvolat do pěti dnů. 

Ilustrační foto. 

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

SAMOSTATNÁ ÚČETNÍ - LOUNY

Jsme fandové digitálního účetnictví, umělé inteligence a moderních technologií a do naší lounské kanceláře hledáme novou posilu pro stálou nebo nárazovou spolupráci externí nebo interní formou. Předchozí zkušenost s účetnictvím je nutná, moderní technologie zaškolíme a zvládneme společně. Požadujeme ochotu učit se novým věcem, pozitivní, zodpovědný a aktivní přístup.
Tel.: 777197823
E-mail: info@arelas.cz


VŠEOBECNÁ ZDRAVOTNÍ SESTRA - Domov pro seniory Podbořany

Nástup možný ihned! POŽADUJEME: vzdělání zdravotníckého směru NABÍZÍME: pracovní poměr na plný úvazek a dobu určitou s možností prodloužení na dobu neurčitou; pracovní poměr na DPP nebo DPČ; zvláštní příplatek pro zdravotníky + příplatek za práci o víkendu a svátcích + odměny; 5 týdnů dovolené; příspěvek na dovolenou; příspěvek na penzijní pojištění; příspěvek na stravování; příspěvek na vitamínové prostředky + očkování; možnost dalšího vzdělávání. Profesní životopis zašlete na uvedený e-mail.
Kontakt: paní Šulcová
Tel.: 733714024
WWW: https://www.domovpodborany.cz/
E-mail: sulcova@domovpodbořany.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video